Sari la conținut

Maşinile Google Street View revin la Braşov în această vară

masinile-google-street-view-revin-la-brasov-in-aceasta-vara

Maşinile Google Street View revin la Braşov în această vară însoţite de dispozitivul trekker!

Cinci noi maşini Google Street View vor străbate România în această vară, pentru a actualiza imaginile din ţara noastră disponibile pe Google Maps Street View.

Preluarea de noi imagini a demarat la începutul acestei luni şi se va concentra pe cele mai importante oraşe din România şi zonele lor adiacente: din Bucureşti şi Ilfov, Braşov şi Valea Prahovei, Constanţa şi litoralul Mării Negre şi până la Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj-Napoca, Târgu Jiu, Timişoara şi Arad.


     Noua tehnologie de fotografiere utilizată de maşinile Google permite realizarea unor imagini mai precise şi de calitate. Pe lângă cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360 de grade, a fost schimbat şi exteriorul maşinilor Street View, pentru a reflecta câteva dintre frumuseţile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View, precum Marele Canion, Mont Blanc şi Marea Barieră de Corali.

Echipele Street View vor avea la dispoziţie pentru preluarea de imagini şi dispozitivul trekker.

Acesta va fi folosit în 31 de oraşe din România, pentru fotografierea trotuarelor, zonelor pietonale, parcurilor şi altor obiective publice unde maşinile nu au acces.


   Oraşele unde va fi folosit trekker-ul sunt: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Constanţa, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamţ, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târgovişte, Bistriţa, Reşiţa, Slatina, Focşani.

Dispozitivul trekker este un rucsac pe care este montat cel mai nou model de cameră Steet View pentru preluarea de imagini 360°. Trekker-ul este dus în spate de un operator, iar camera fotografiază automat în timp ce acesta merge.

Comentarii

Ultimă oră