Sari la conținut

Mașină în pericol să fie „înghiţită de o groapă” pe strada Octavian Goga

masina-in-pericol-sa-fie-inghitita-de-o-groapa-pe-strada-octavian-goga

Un braşovean care locuieşte pe strada Octavian Goga a avut parte marți de o surpriză neplăcută. Omul şi-a lăsat maşina pe locul de parcare, iar la un moment dat, sub aceasta s-a format o groapă impresionantă. Norocul a fost că în gaură a „intrat” numai o parte a maşinii.

Poliţiştii au mers la faţa locului, au semnat un proces-verbal prin care au constatat situaţia: gaura a apărut după ce în zonă s-au efectuat lucrări la o conductă. Muncitorii au terminat lucrarea, au pus peste canalul în care erau conductele o placă de beton, după care au adăugat piatră spartă. Ar fi urmat asfaltarea. Problema a fost că placa de beton a cedat sub greutatea autoturismului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a precizat că lucrările au fost efectuate la reţeaua de termoficare administrată de Serviciul Public Local de Termoficare.

„Firma care a realizat intervenţia a suportat costul ridicării şi mutării maşinii, dar a anunţat că va remedia, pe cheltuiala proprie, problema”, a explicat Sorin Toarcea.

Pe de altă parte, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Române, proprietarul a precizat că nu va cere despăgubiri, pentru că în urma acestui incident, maşina nu a fost avariată.

Comentarii

Ultimă oră