Sari la conținut
martisor-muzical-tribut-abba

Cu ocazia lunii martie, Centrul Cultural Reduta vă oferă un mărţisor muzical şi vă invită  miercuri, 13 martie, la ora 19:00 la un spectacol incendiar – Tribut ABBA.

Premiera acestui spectacol a avut loc în urmă cu mai puţin de o lună şi s-a bucurat de un succes formidabil. A fost o sală arhiplină şi o atmosferă de neimaginat. Priviri înlăcrimate de bucurie îşi aminteau de anii tinereţii cand celebrele melodii le umpleau sufletul de bucurie. O ploaie de aplauze au venit continuu pe tot parcursul spectacolului din partea fanilor ABBA.
Publicul s-a bucurat de o euforie a melodiilor celebrei trupe în interpretarea celor patru solişti vocali: Anamaria Nicoară, Ovidiu Lăzăroiu, Oana Panazan, Adrian Pleşcau şi a spectacolului coregrafic susţinut de cei 10 dansatori profesionişti sub îndrumarea coregrafului Ana Maria Costache.
Omul care a pus în scenă tot acest proiect, regizorul Lucian Costache, a impresionat prin detaliile remarcabile care au alcătuit acest show. Un tânăr bine lucrat peste hotare care aduce o nouă imagine în domeniul artistic braşovean vrea să îşi lase amprenta în spectacole de tip „musical”. Ca proiecte de viitor Lucian ne promite producţii impresionante şi musicaluri de renume precum: „Cocoşatul de la Notre Dame”, „Cartea Junglei”, „Grease”, „Moulin Rouge” şi poate şi primul musical românesc creat dupa un celebru film, „Liceenii”.
Aşadar dacă e 13, e zi de spectacol, ceea ce înseamnă că vă aşteptăm cu mic cu mare la Centrul Cultural Reduta.
Faceţi-le o surpriza placută părinţilor şi bunicilor voştri şi readuceţi-i în atmosfera anilor 70 când muzica spunea totul! Oferiţi-le un mărţişor prietenilor voştri şi haideţi să vedeţi una dintre cele mai bune producţii muzicale din Braşov! Biletele se găsesc la Centrul Cultural Reduta.

Comentarii

Ultimă oră