Sari la conținut

Marius Ţeicu, prezintă la Opera Braşov, musical-ul „Nota zero la purtare”

marius-teicu-prezinta-la-opera-brasov-musicalul-nota-zero-la-purtare-

Cea mai recentă premieră a Operei Braşov: musical-ul „Nota zero la purtare” va fi prezentată, joi, 10 octombrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Operei, în cadrul Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet 2019, ediţia a XVII-a. Surpriza o constituie prezenţa, la Braşov, a compozitorului Marius Ţeicu şi a libretistei Ada Vertan, cu prilejul acestei reprezentaţii.


   Spectacolul (re)aduce în prim-plan viaţa de liceu, cu conflictele din sălile de clasă, farsele şcolăreşti, pline de umor, sfiala primelor întâlniri, durerea eşecurilor şi nu în ultimul rând, preocuparea pentru propriul viitor.


   „Spectacolul oferă o serie de momente, de la cele mai simple, la cele mai complexe din punct de vedere tehnic, de la cele fără ritm – ad libitum, la cele cu ritmuri diverse. Aceste ritmuri (rock and roll, samba, disco, rapp) îi obligă pe actori la performanţe pe plan vocal, dar şi coregrafic”, mărturiseşte Marius Ţeicu, cel care a compus muzica şi altor spectacole aflate în repertoriul Operei Braşov şi jucate cu mult succes: „Gulliver în Ţara Piticilor”, „Frumoasa din Pădurea Adormită” sau „Micuţa Dorothy”.

Preţul biletelor este de 25 de lei.

Comentarii

Ultimă oră