Sari la conținut
marica-e-la-steaua

Finanţatorul Stelei, George Becali, dă ca sigură venirea lui Marica, Becali a precizat că atacantul va efectua vizita şi apoi va semna contractul cu Steaua. Marica va primi salariul mediu pe economie la Steaua, însa va avea prime consistente.

"Marica e 99,9%, dacă e la vizita medicală. Dacă nu are nicio problemă, vine şi semnează! Am luat atacant, nu mai am nicio emoţie. Mai rămâne de discutat doar o chestiune de principiu. I-am spus lui Vali Argăseală să se ducă la ANAF să arate contractul că jucătorul nu vrea niciun ban, primeşte doar prime de joc. Nu a vrut salariu. Îi dau acolo salariul mediu pe economie (n. red 19 milioane de lei vechi). Nu-i garantează nimeni poziţia de titular! Unde aţi văzut aşa ceva? Nici Messi dacă vine, nu e titular! Semnează pe un an de zile, pleacă la orice oră vrea el. Are contract de muncă, dacă vrea să plece peste o lună, pleacă peste o lună! Dacă nu-i place, pleacă peste două săptămâni dacă nu-i place în cantonament. Nu-i dau teren pentru că e evaziune. Dacă vrea terenul, îl cumpără!", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Antrenorul Stelei a ţinut să precizeze că nu îl va lăsa pe Marica în cantonamentul de iarnă al naţionalei deoarece acesta are nevoie să se pregătească şi să se integreze în colectivul echipei de club.

"Nu cred că există niciun risc, dar ştiţi cum e în fotbal, se poate întâmpla orice. Sper să fie sănătos, să nu aibă parte de accidentări. Are nevoie de pregătire, dar îl vom ajuta să se integreze. S-au făcut eforturi foarte mari pentru aducerea lui. Ne va ajuta, are valoarea necesară şi îşi doreşte foarte mult să prindă echipa naţională. Aveam nevoie de un atacant. Dacă reuşim cu Ciprian, nu cred că mai are rost să vorbim despre alţi atacanţi. Nu îl voi lăsa la echipa naţională în cantonamentul din iarnă pentru că are nevoie de pregătire. Vom vorbi şi cred că ne vom înţelege. Nu aş vrea să ne certăm, sper să găsim înţelegere. Sper să reuşim să-i aducem şi pe Budescu şi Enache şi putem închide această perioadă de transferuri", a spus şi Laurenţiu Reghecampft.

Comentarii

Ultimă oră