Sari la conținut
magnet-pentru-turisti-la-rasnov

Sezonul sărbătorilor de iarnă va fi deschis la Râşnov pe 3 decembrie, cu un eveniment care va avea loc în Piaţa Unirii şi în care principalii actori vor fi copiii de la şcolile din oraş.

În premieră pentru Oraşul Trandafirilor, oamenii vor avea la dispoziţie un patinoar pe perioada sezonului rece, acesta urmând a fi deschis tot în seara de 3 decembrie.

Potrivit primarului Liviu Butnariu, patinoarul va fi deschis de luni până vineri între orele 14 - 21.30, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 - 21.30.

Autorităţile locale din Râşnov pregătesc în acest an oraşul pentru perioada sărbătorilor de iarnă, principalul punct de atracţie fiind pietonalul din centru, unde va fi amplasată căsuţa lui Moş Crăciun, un brad împodobit pe model conic, cu beteală, 400 de globuri, şiruri luminoase cu flash-uri, precum şi „umbrela” de lumini inaugurată în 2016.


Stâlpii din Piaţa Unirii vor fi şi ei împodobiţi, la fel cum se va întâmpla şi cu cei de pe strada Republicii. Alţi 10 brazi ornaţi se vor afla în cartiere, iar pe DN73 şi pe alte artere importante din oraş vor fi montate ornamente luminoase.

În altă ordine de idei, în premieră, patinoare vor fi deschise anul acesta şi la Braşov, în Piaţa Sfântul Ioan, şi la Săcele, în cartierul Ştefan cel Mare.

Comentarii

Ultimă oră