Sari la conținut
lupii-nu-mai-sperie-pe-nimeni

Corona Wolves Brașov a pierdut ambele jocuri disputate pe propriul teren în Liga Mol, 1-3 (1-1, 0-1, 0-1) cu Dab Docler, respectiv 2-7 (2-3, 0-1, 0-3) cu campioana din sezonul trecut, formația slovacă Nove Zamky.

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov s-au întors din deplasarea din Ungaria cu cinci puncte după ce au reușit o victorie și au pierdut două jocuri, unul după prelungiri iar celălalt după executarea loviturilor de departajare. Oficialii de la Corona erau mulțumiți și anunțau că obiectivul pentru partidele de pe teren propriu cu Dab Docler și Nove Zamky, este cucerirea tutror celor șase puncte. Socoteala deacasă nu se potrivește cu cea din târg și hocheiștii brașoveni nu au reușit să obțină nici măcar un punct din cele două confruntări. La finalul umilinței cu Nove Zamky, tehnicianul lupilor, Miroslav Ihnacak, a fost băgat în ședință de președintele secției de hochei de la Corona, Zoltan Olti Pașca.

Au jucat în superioritate și au pierdut. Prima confruntare a fost cea cu Dab Docler, în care elevii antrenorului Miroslav Ihnacak au evoluat în superioritate numerică mai bine de o repriză, maghiarii fiind sancționați cu 14 eliminări de două minute. Nici în aceste condiții, brașovenii nu au putut să se impună și au părăsit terenul învinși, scor 1-3 (1-1, 0-1, 0-1). Fodor a deschis scorul pentru trupa de sub Tâmpa, însă maghiarii au egalat înainte de prima pauză prin Szappanos. În repriza secundă Azari a dus formația Dab Docler în avantaj. Elevii lui Ihnacak au căutat golul egalizator însă au fost neputincioși în fața porții adverse. Cu șapte secunde înainte de încheierea meciului, Groschl a stabilit scorul final înscriind în poarta goală trimițând cu mantinela. „Nu am patinat bine în acest meci. Am avut multe minute de superioritate numerică și nu am reușit să înscriem. Când nu marchezi nici în 5 contra 3 nu poți să câștigi. Am reușit să  ratăm și cu poarta goală. Am avut și două absențe de marcă, Obsut și Zsok, iar asta s-a văzut”, a declarat la final antrenorul Miroslav Ihnacak.

Umiliți de Nove Zamky. După înfrângerea cu Dab Docler, toată lumea aștepta ca lupii să se trezească în meciul cu Nove Zamky. Din păcate brașovenii au fost umiliți de campioana sezonului trecut în Liga Mol, care a dat o lecție de hochei pe patinoarul olimpic din orașul de sub Tâmpa. Brașovenii au început din nou bine și Pysarenko a deschis scorul pentru trupa lui Ihnacak. Oaspeții au replicat imediat și în decurs de opt minute au dus scorul de la 1-0, la 1-3. Martin Saluga a puncta pe finalul de repriză și a reaprins speranțele în tribune. Partea secundă a fost dominată de Corona Wolves Brașov, dar cei care au punctat au fost slovacii care au dus scorul la 4-2 într-un moment în care se aflau în inferioritate numerică. În ultima repriză lupii Brașovului au căzut și au încasat încă trei goluri. S-a încheit 2-7(Pysarenko, Saluga / Podstavek, Kames, Uram, Chrenko, Dubec, Faith, Frolik) și lupii sunt departe de echipa ce în sezonul trecut a jucat finala Ligi Mol și a câștigat campionatul în România. Pentru Corona urmeaza miercuri, la 18:30, meciul cu Steaua, din cadrul campionatului național. „Am început bine, am marcat în primele cinci minute, dar după aceea au urmat greșelile. Slovacii au început să marcheze și au întors scorul. La sfârșitul primei reprize am marcat un gol important, după care băieții au muncit din greu și le mulțumesc pentru acest lucru. Din păcate ne-am creeat din nou foarte multe ocazii dar nu am băgat pucul în poartă. Avem nevoie de marcatori, avem nevoie de goluri, dacă nu marchezi e foarte greu să câștigi un joc de hochei. Poate nu ar fi rău ca băieții să se destindă și să fie mai relaxați pe gheață”, a spus la finalul jocului, antrenorul slovac al Coronei, Miroslav Inhacak.

Comentarii

Ultimă oră