Sari la conținut
lupii-cu-botul-pe-labe

Corona Wolves Braşov a fost învinsă pe propriul teren de formaţia maghiară Miskolc cu scorul 1-4 (0-2, 0-0, 1-2), într-un meci din Liga Mol.

Fanii hocheiului din Braşov au luat cu asalt patinoarul Olimpic din Braşov în speranţa unei victorii a favoriţilor, care să apropie echipa de sub Tâmpa de play-off-ul Ligii Mol. Din nefericire hocheiştii conduşi de pe margine de finlandezul Kari Rauhanen nu au reuşit să repete performaţa de la ultimul meci disputat între cele două formaţii la Braşov, care a fost câştigat clar de Corona. Maghiarii de la Miskolc au venit la Braşov, conştienţi de faptul că o înfrângere i-ar distanţa de obiectivul propus, calificarea în play-off. Cei de la Miskolc au atacat de la început şi au încheiat prima repriză în avantaj de două goluri. După o repriză secundă albă, elevii lui Rauhanen au dat impresia că pot reintra în meci, după reuşita lui Dornic. Din păcate a fost doar un simplu foc de paie şi maghiarii au trecut din nou la conducerea meciului reuşind să puncteze de două ori. Astfel Mskolc a obţinut trei puncte mari în clasament, iar lupii de la Corona trebuie să spere la o minune pentru a se califica în play-off. Tehnicianul celor de la Miskolc era mulţumit de cele trei puncte cucerite dar spunea că echipa sa nu este încă sigură de calificarea în play-off. ,,Am avut o primă repriză foarte bună. Le-am spus băieţilor că trebuie să forţeze şi în a doua repriză, pentru că Braşovul are jucători buni care pot întoarce rezultatul. Am avut mai multe momente de inferioritate, când am fost înghesuiţi, dar am ieşit bine din ele. În repriza a treia, adversarii au venit peste noi, au avut câteva şanse mari de a înscrie, dar noi am reuşit să marcăm un gol spectaculos spre final, care a rezolvat meciul. Nu aş spune că am avut noroc, pentru că am făcut un meci foarte bun. Încă nu suntem în play-off, mai avem de jucat, iar Braşovul nu şi-a spus ultimul cuvânt. Dorim să câştigăm toate cele trei meciuri pe care le mai avem de disputat, abordând fiecare partidă în parte. Mergem duminică la Ciuc cu gândul la alte trei puncte”, a spus Bob Dever, tehnicianul celor de la Miskolc.

E greu să câştigi când marchezi un singur gol. Antrenorul finlandez al echipei Corona Wolves Braşov, Kari Rauhanen, era extrem de dezamăgit de rezultatul partidei dar şi de jocul echipei sale. ,,Nu câştigi foarte des un joc de hochei, dacă marchezi un singur gol. Am avut astăzi foarte multe şanse, mai ales în superioritate, dar nu am găsit drumul spre gol. Cred că prima repriză a fost a noastră şi o parte din a doua. Sunt mulţumit de jucătorii mei. Planul a fost bine pus la punct pentru acest meci, am alcătuit două linii egale ca valoare, pentru ca să ducem meciul mai bine, dar nu am reuşit să înscriem. Ne luptăm în continuare...”, a spus Rauhanen.

Misiune imposibilă. Vineri seara în Liga Mol s-au mai disputat meciurileSport Club Miercurea Ciuc – Dab Docler 3-0 (0-0, 3-0, 0-0) şi Ujpesti – HC Nove Zamky 2-3 (1-1, 1-1, 0-1). În urma acestor rezultate clasamentul arată astfel: Dab Docler este pe prima poziţie cu 94 de puncte din 45 de meciuri, pe doi se află slovacii de la Nove Zamky cu 82 de puncte din 45 de meciuri, poziţia a treia aparţine maghiarilor de la Miskolc cu 78 de puncte din 45 de meciuri, iar poziţia a patra, ultima care asigură prezenţa în play-off, este ocupată de Sport Club Miercurea Ciuc, 76 de puncte din 45 de meciuri. Corona Wolves Braşov este pe locul cinci cu 73 de puncte din 44 de partide. Având în vedere că lupii mai au de disputant doar partied foarte grele, acasă cu Dab Docler şi în deplasare cu Dab, Miskolc şi Nove Zamky, putem spune că pentru Dornic şi compania calificarea în play-off pare o misiune imposibilă.

Comentarii

Ultimă oră