Sari la conținut

Luni, se va deschide patinoarul de la Complexul Olimpia din Braşov

luni-de-la-ora-1300-se-va-deschide-patinoarul-de-la-complexul-olimpia-din-brasov-

Prima zi va fi fără taxă de intrare pentru patinatori!


    Patinoarul de la Complexul Olimpia din Braşov va fi inaugurat luni, 9 decembrie 2019, la ora 13:00.


  Patinoarul va funcționa șapte zile din șapte, seriile urmând să dureze câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00.


    „Patinatorii vor avea la dispoziție 1.600 de metri pătrați de gheață de cea mai bună calitate, pe care sperăm s-o putem menține fără probleme până la primăvară. Îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite la patinoarul Olimpia, care este fără îndoială cel mai frumos din România”, a lansat invitația pentru brașoveni și turiști vicepreședintele CJ Brașov Adrian Gabor.

Luni, în prima zi de funcționare, intrarea va fi liberă, iar de marți va fi aplicat tariful de 10 lei pentru copii, 15 lei pentru adulți și 15 lei pentru închirierea patinelor.


   300 de perechi de patine sunt disponibile spre închiriere, alte 50 de perechi urmând să intre în dotarea patinoarului în perioada următoare, potrivit informațiilor furnizate de directorul Consilprest, Radu Jica.


    Patinoarul de la Olimpia își va deschide porțile cu o instalație de nocturnă modernizată.

În urma unei investiții în valoare de 99.700,27 lei, realizată de CJ Brașov, a fost refăcută instalația electrică, reflectoarele fiind înlocuite cu unele profesionale, cu consum redus și putere sporită.

Comentarii

Ultimă oră