Sari la conținut

Luisa Sello din Italia și un Concert Simfonic de zile mari la Filarmonică

luisa-sello-din-italia-si-un-concert-simfonic-de-zile-mari-la-filarmonica

Luna noiembrie se deschide la Filarmonica Braşov cu un concert simfonic de zile mari.

Astfel, concertul din această seară, 1 noiembrie 2018,  de la ora 19.00, de la Sala Patria, o va avea ca solistă invitată pe Luisa Sello, artistă desemnată de Ministerul Italian al Culturii să facă cunoscută muzica italiană în lume.

La pupitrul dirijoral va fi maestrul Koichiro Kanno, deja cunoscut şi îndrăgit de publicul braşovean.

Agenda serii cuprinde lucrări din Delius – Intermezzo „The Walk to The Paradise Garden”, Ibert – Concert pentru flaut şi orchestră şi Franck – Simfonia în re minor.

Maestrul Koichiro Kanno, născut în Tokyo, a început să se integreze în viaţa muzicală braşoveană din 1995, fiind succesiv sau concomitent trombonist al Filarmonicii, corepetitor la Opera, profesor corepetitor la Liceul de Muzică, dirijor la Operă, profesor asociat la clasa de trombon a Facultăţii de Muzică a Universităţii „Transilvania”.

Luisa Sello este caracterizată drept o artistă unică, ce deține calităţi artistice de excepţie şi tehnică strălucitoare, care reuşeşte să transmită ascultătorului emoţii greu de uitat. Cântă în întreaga lume şi a fost desemnată de Ministerul Italian al Culturii să facă muzica italiană cunoscută în lume. A studiat şi a concertat cu nume mari ale muzicii de referinţă şi promovează în lume flautul Miyazawa.

Comentarii

Ultimă oră