Sari la conținut
ludovic-orban-la-mix-actual-

"Ce se întámplā acum la PNL este ilustrarea proverbului  "unde nu e cap, vai de picioare!" Eu i-am prevenit din vară că așa se va ïntâmpla dacă liderii nu țin cont de " talpa partidului", de oamenii care muncesc acolo, la ei acasă, pentru partid și care văd realitatea altfel decăt se vede de la București. M-am retras din cauza unui " accident" produs de un procuror care azi nu mai lucrează în DNA. Nu este drept ce s-a întâmplat și procurorii care distrug vieți și ruinează cariere trebuie să răspundă pentru răul făcut. Dar este drept să faci un pas înapoi atunci când asupra ta planează vreo suspiciune. "- Ludovic Orban, la Mix Actual. PNL și PDL s-au luptat, din 25 de ani de după revoluție,
20. Au fost doar trei ani de CDR și doi de DA - împreună. În rest, a fost pe viață și pe moarte. Orban e unul dintre cei care poartă, mândru , cicatricele rănilor din lupte. El a fost liberal mereu. Și crede că doar liberalismul generează evoluție și progres real. Știe că timpul lucrează acum împotriva PSD, care nu are cum să-și țină promisiunile. Dar mai știe și că oamenii sfințesc locul și lista . Că liberalii , contopiți ei cu noduri, își cunosc interesul. Și că vor înapoi la guvernare. Și că doar cei slabi mai folosesc argumentul originii politice. "Când nu ai ce spune de tine, ca lider, îl scoți pe Brătianu în față". Legitimarea liderilor prin alegeri va face liniște. Iar mai apoi...e de muncă.
Brașovean. Șagunist. TCM-ist. Sufletul petrecerilor. Sau omul cu chitara, dacă trebuie. Sau, cel care strigă: Cine este generalul?
"Au vrut să scoată din mine imaginea unui om neserios. Sunt doar sincer. Și viu. Și, da, pentru PNL sunt acum șeful cel mai bun! Iar un lider nu are prieteni. Este îngrozitor de singur..."


Ludovic Orban, la Mix Actual.

https://www.youtube.com/watch?v=ThOLkmfN7lw

Comentarii

Ultimă oră