Sari la conținut

Lucrările de pe strada Avram Iancu vor continua până pe 2 noiembrie

lucrarile-de-pe-strada-avram-iancu-vor-continua-pana-pe-2-noiembrie-

Şantierul de pe strada Avram Iancu se va încheia doar în 2 noiembrie 2018, spre nemulțumirea conducătorilor auto. Până atunci, pe această arteră şoferii trebuie să fie atenţi la semafoare.

Compania Apa Braşov a anunţat că până în 2 noiembrie, pe strada Avram Iancu, pe segmentul de drum cuprins între intersecţiile cu străzile Morii şi Nicopole se vor mai efectua lucrări de reabilitare a reţelelor de distribuţie a apei potabile.

Afectată de aceste intervenţii este partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers spre centrul istoric.

„În această perioadă, în zona amintită circulaţia ar putea fi îngreunată. Pentru dirijarea traficului rutier au fost instalate semafoare”, au anunţat reprezentanţii companiei, care îşi cer scuze pentru disconfortul creat.

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare şi extindere a distribuţiei de apă potabilă în municipiul Braşov, care a început în luna august a acestui an şi se va termina în luna februarie a anului 2020 (la care se adaugă o perioadă de 36 de luni de notificare a defectelor). Valoarea întregului contract derulat din fonduri europene este de aproximativ 19.240.000 de lei, inclusiv TVA.

Comentarii

Ultimă oră