Sari la conținut

Lora, Bere Gratis și Moș Crăciun sosesc sâmbătă în Piața Sfatului

lora-bere-gratis-si-mos-craciun-sosesc-sambata-in-piata-sfatului

După aprinderea luminiţelor de Crăciun din 1 Decembrie şi concertul de colinde din 6 decembrie, în 15 decembrie 2018, Piaţa Sfatului va găzdui un nou eveniment: sosirea lui Moş Crăciun.

Moșul îi va așteapta pe copii pe scena din Piața Sfatului, sâmbătă, 15 decembrie 2018, începând cu ora 11.00. Cei care îi vor spune o poezie sau vor fredona un cântecel vor primi și daruri de la Moș Crăciun.


   Tot în 15 decembrie, între orele 11.00 şi 13.30, cei mici vor putea asista în Piaţa Sfatului la un spectacol de teatru pentru copii, deoarece va fi pusă în scenă de către actorii Teatrului de Păpuşi Arlechino din Braşov, o piesă dedicată special celor mici.

Pe scena din Centrul Brașovului vor avea loc și o serie de concerte pentru cei mici, printre invitați numărându-se și Andra Gogan, cunoscută drept idolul copiilor și adolescenților, dar și o serie de artiști brașoveni: Paul Bătinaş, Alexxa şi Cătălina Neacşu şi Marie Stroe şi Sandra Stănilă.

Moșul va sta în Piața Sfatului până la ora 13.30, iar programul este organizat de către Primăria Brașov în cadrul evenimentului „Brașov, oraș din poveste”.



Seara le va fi dedicată adolescenților, tinerilor şi părinţilor, pentru că, tot în 15 decembrie 2018, de la ora 17.00, în Piaţa Sfatului vor cânta în concert Lora şi Bere Gratis.

De altfel, reprezentanţii municipalităţii braşovene spun că de mai mulţi ani, în special tinerii, întreabă de ce nu cântă Lora la Braşov. Cele două concerte sunt organizate de Asociaţia Restaurantelor din Piaţa Sfatului. Costurile evenimentului de seară sunt suportate în integralitate de către deținătorii de locații din această asociație. Anul acesta, unul dintre criteriile de atribuire a căsuţelor de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului a fost chiar organizarea unor evenimente, iar comercianţii au decis să își reunească eforturile finaciare, pentru a plăti cele două vedete.

Spectacolul va avea loc între orele 17.00 și 19.00.

Comentarii

Ultimă oră