Sari la conținut
locuri-de-parcare-transformate-in-zona-verde

13 locuri de parcare de la intersecţia străzilor Iuliu Maniu şi Vlad Ţepeş din Braşov vor fi transformate în zonă verde

Membrii Comisiei de Circulaţie a municipiului Braşov au avizat în şedinţa din această săptămână propunerea Serviciului Amenajarea Drumuri Publice de a reamenaja zona de la intersecţia străzilor Iuliu Maniu şi Vlad Ţepeş.


   În acest moment, zona vizată de reamenajare este o parcare cu 13 locuri care va fi transformată în zonă verde.


     „Pe lângă porţiunea cu cele 13 locuri de parcare, zona verde va include şi actuala bandă de accelerare de pe str. Iuliu Maniu, care era folosită, ilegal, de foarte multe ori, ca şi parcare. Locurile de parcare sunt rezidenţiale. Cei care le utilizau pot parca pe locurile de pe str. Vlad Ţepeş, în regim de locuri de parcare publice.


  Lucrările de amenajare a spaţiului verde vor fi demarate cât se poate de repede, odată ce vremea ne va permite. În locul celor 13 locuri de parcare şi a benzii de accelerare se va planta gazon şi vor fi aduşi arbuşti ornamentali”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.


    Pe strada Vlad Ţepeş se lucrează acum la reţelele electrice, iar după ce reţelistul va termina intervenţiile, municipalitatea braşoveană va repara strada.

Comentarii

Ultimă oră