Sari la conținut

Locuri de muncă vacante pentru cei care doresc să lucreze în UE

locuri-de-munca-vacante-pentru-cei-care-doresc-sa-lucreze-in-ue

EURES Romania dispune de  noi locuri de munca vacante pentru persoanele care doresc sa lucreze in Uninea European, astfel:

1. Administrator de sistem IT/inginer de retea– Danemarca (12 posturi)

- Cerinte esentiale: Minimum 4 - 5 ani de experienta in retea IT si operatii; Ideal, sa fi lucrat anterior cu clientii, pe probleme de inginerie tehnica; Sa detina CCNA sau alt certificat  - avantaj. Abilitati excelente de comunicare cu clientii, motivatie pentru sustinerea echipei pentru atingerea obiectivelor.
- Alte cerinte: Creează reteaua prin configurarea designului sistemului, conduce instalarea sistemului, defineste, documenteaza si intareste standardele sistemului. Maximizeaza performanta retelei prin monitorizarea performantei, depanarile si intreruperile retelei; programeaza up-grade-urile, colaboreaza cu arhitectii de retea pentru optmimizarea retelei. Din punct de vedere tehnic se lucreaza cu TCP/IP, Security, LAN, WAN – dispozitive si tehnologii: VLAN routere, VTP, Spanning Tree, BGP, MPLS, ISDN, VPN, SSL, HSRP, Cisco, HP ProCurve, Nokia, Checkpoint firewall, Alcatel, 3Com, Blade, FWSM, Nortel VPN concentrators, Juniper, CISCO ASA, Wireless, F5 Big IP, CISCO LB, ACE, CSS, Foundry,  Zeus, CSM,  accelerator WAN, IDS/IPS. Anticipeaza problemele sau situatiile cu impact in calitatea serviciilor, se adapteaza repede la noile tehnologii si intelege infrastructurile complexe, conform procedurilor si celor mai bune practici ale retelei HP MSDD EMEA. Analizeaza noile tehnologii, ajuta managerii de proiect si alte echipe pentru a introduce noi tehnologii, capacitate de planificare si managementul performantei. Se asigura ca acordul cu clientii la nivel de servicii este in intregime respectat.

- Salariul se stabileste cu angajatorul, conform experientei candidatilor.

2. Personal de suport tehnic IT pentru clienti- danemarca (12 posturi)

- Cerinte obligatorii: Minim 2-3 ani de experienta in administrarea retelei si operatiilor aferente; Experienta ca tehnician de hardware, cu studii de specialitate; Experienta mare in designul, configurarea si rezolvarea cerintelor clientilor si in rezolvarea problemelor generate de schimbarea serverului, aplicatiei si retelei; Experienta in designul Active Directory, instalare si rezolvare de probleme; Cunoasterea deplina a aplicatiilor de software folosite pentru managementul sistemelor, echipamentelor si serviciilor; Excelente abilitati de comunicare cu clientii, motivatie pentru sustinerea echipei pentru atingerea obiectivelor.    
- Alte cerinte: Sa rezolve problemele IT, de la distanţă, prin telefon,  on line sau la locul clientului, dupa caz • Sa fie familiar cu produsele partenerilor firmei: HP, Lenovo & Microsoft • Sa raspunda la solicitarile telefonice ale clientilor de o maniera promptă, pozitivă  telephone, cu excelente abilitati de comunicare • Sa inregistreze apelurile rapid si eficient, sa asigure managementul apelurilor astfel incat sa asigure o rezolvare rapida a problemelor • Sa construiasca si sa configureze servere, retea, infrastructura, aplicatii si computer, conform procedurilor standardizate • Sa furnizeze servicii de calitate clientilor, oricand
• Sa comunice cu echipa IT, sa motiveze echipa pentru a lucre intr-un mediu pozitiv si professional si sa furnizeze servicii excelente de suport IT clientilor • Sa fie implicat si sa execute orice alte sarcini solicitate.

- Salariul se stabileste cu angajatorul, conform experientei candidatilor.

Informatii suplimentare despre aceste oferte se pot obtine  la Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, Strada Lunga, nr.1A, telefon 0268/416.879, int.102.

Comentarii

Ultimă oră