Sari la conținut

Locuri de muncă la cules de căpşuni în Danemarca

locuri-de-munca-la-cules-de-capsuni-in-danemarca

Danezii caută 30 de „căpşunari”, în Braşov, pentru sezonul de lucru din vară.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov va organiza în 10 martie 2017, cu începere de la ora 9:00 o selecţie de personal.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, munca se va desfăşura la o fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpşunilor începe devreme, la 4-5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la 1 iunie şi se termină în jurul datei de 15 iulie. Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor. Se acceptă şi cupluri.

Durata contractului este de aproximativ 6-7 săptămani, 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore. Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg, plus 6,75% spor de muncă grea şi 12,5% spor pentru vacanţă. Aceste procente se aplicată la suma totală.

Taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze, circa 8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat).

  Informaţii suplimentare cu privire la actele necesare şi termenul de depunere al dosarelor se pot obţine la sediul AJOFM Braşov, str. Lungă, Nr.1A, camera 9, tel.0268/416.879, int.102.

Comentarii

Ultimă oră