Sari la conținut

Locul 3 pentru cadetele Coronei la Campionatul Național de floretă pe echipe!

locul-3-pentru-cadetele-coronei-la-campionatul-national-de-floreta-pe-echipe

Rezultat excelent pentru tinerele sportive de la CSM Corona Brașov, care s-a situat pe poziția a treia la Campionatul Național de floretă pe echipe. Formația de cadete a Coronei a fost alcătuită din: Enya Male, Alexandra Olaru, Denisa Pescăruș și Sonia Tighinean.


Echipa care a reprezentat Brașovul la această competiție a concurat alături de ACS Floreta Timișoara, ACS Spadasinii Argeșeni Pitești, CSA Steaua București, CSȘ Triumf București și CSTA București.


CSA Steaua a câștigat titlul național, pe locul secund s-a situat CSTA București, iar locul 3 a fost ocupat de CSM Corona Brașov, după ce a învins ACS Floreta Timișoara (45-41).


„Este un rezultat valoros, având în vedere ca o componentă de bază a echipei noastre, Darra Cișmaș nu a participat la concurs, din motive medicale. Felicit echipa medaliată cu bronz, formată din Male Enya, Olaru Alexandra, Tighinean Sonia, Pescăruș Denisa”, a declarat Matei Piukovici, antrenor coordonator la secția de scrimă Corona Brașov.


Vă reamintim că Enya Male și Darra Cișmaș au câștigat primele două locuri la Cupa României la floretă U15 în această toamnă.
Antrenorii sportivelor sunt Matei Piukovici și Dorin Moraru.

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare.

Comentarii

Ultimă oră