Sari la conținut

Lidl plănuiește deschiderea celui de-al 4-lea magazin nou! Se va afla pe str. Hărmanului

lidl-are-in-plan-deschiderea-celui-deal-4lea-magazin-nou-pe-strada-harmanului

Lidl a primit certificatul de urbanism pentru cel de-al 4-lea magazin nou, care va fi amenajat pe strada Hărmanului

După ce anul trecut a început demersurile pentru construcţia a trei noi magazine la Braşov, Lidl vrea să îşi continue expansiunea la poalele Tâmpei şi intenţionează să amenajeze încă un supermarket pe strada Hărmanului. Acesta ar urma să fie construit în perimetrul fostei platforme industriale IUS, care a rămas în paragină de mai mulţi ani, după ce proiectele imobiliare propuse nu s-au mai concretizat.


   În vederea realizării acestei investiţii şi obţinerii autorizaţiei de construire, reprezentanţii retailer-ului au obţinut un certificat de urbanism prin care sunt stabilite condiţiile pentru realizarea amenajării.


   Lidl are în curs de amenajare în prezent un magazin în apropiere de Paradisul Acvatic şi a obţinut autorizaţii pentru construcţia unora noi în Tractorul, pe strada Nicolae Labiş şi în Astra, pe strada Poienelor lângă capătul RATBV, în incinta fostei fabrici de camioane.


  În conformitate cu documentul urbanistic emis de Primăria Braşov, în cazul supermarketului de pe strada Hărmanului, Lidl intenţionează să îşi facă şi propria sursă de alimentare cu apă prin realizarea unui puţ forat.


    În prezent, Lidl are 7 magazine deschise în municipiul Braşov.

Comentarii

Ultimă oră