Sari la conținut

Liceul de Arte Plastice din Brașov va fi extins

liceul-de-arte-plastice-din-brasov-va-fi-extins

Primăria Braşov va demara în acest an o serie de proiecte de extindere a unor unităţi şcolare, unde sunt necesare spaţii suplimentare în vederea desfăşurării activităţilor didactice.

Unul dintre liceele care are nevoie de mai mult spaţiu pentru cursuri este cel de Arte Plastice, care funcţionează de mai mulţi ani în vechea şcoală generală nr. 20 din cartierul Răcădău.


    Pentru început, edilii vor întocmi partea de proiectare tehnică a unui nou corp de clădire, costurile estimate în acest caz fiind de 87.557 de lei, inclusiv TVA.


     Ofertele de la proiectanţi sunt aşteptate până în data de 12 februarie 2020, iar firma care va câştiga contractul va mai trebuie să efectueze şi alte documentaţii. Printre acestea se numără şi cele necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire, listele de cantităţi şi caietele de sarcini pentru licitaţia de selecţie a constructorului, dar şi să ofere asistenţă tehnică pe perioada derulării lucrărilor, precum şi să întocmească un certificat energetic la finalizarea construcţiei.

Comentarii

Ultimă oră