Sari la conținut

Liberalii susţin un proiect de eliminarea taxei de liberă trecere, în zonele industriale

Nici nu s-a făcut validarea consilierilor municipali, că liberalul Adrian Atomei a și depus la registratură un proiect pentru aprobare în prima ședință lucrativă a legislativului brașovean. Este vorba despre o cerere venită din partea investitorilor care funcționează pe platforma Metrom. Ei solicită eliminarea taxei de liberă trecere, ținând cont că autocamioanele lor de mare gabarit nu circulă prin centru orașului, ci în așa-zisa, zonă industrială.  
Transparență, bună credința și normalitate! Sunt cele trei cuvinte cheie ale mandatului pe care îl vor avea reprezentanții USL în Consiliul local. Cel puțin așa speră liberalul Adrian Atomeni care este nominalizat din partea USL-ului, alături de social democratul Răzvan Popa pentru funcțiile de viceprimari ai Brașovului. De asemenea, negocierile pentru formarea majorității din Consiliul local brașovean nu au fost finalizate. Discuțiile vor avea loc, probabil, până în apropierea ședinței de validare."În momentul de față USL are o majoritate simplă împreună cu reprezentanții Partidului Poporului. Și în cursul zilei de astăzi este foarte probabil să semnăm un protocol de colaborare cu UDMR" a declarat Adrian Atomei, președintele organizației municipale PNL Brașov. Adrian Atomei,  singurul liberal care mai rămăsese pe poziții în mandatul care s-a încheiat, a depus deja un proiect spre dezbatere și aprobare pentru prima ședința lucrativă a Consiliului local. "Este un proiect, o propunere către Consiliul local de a elimina taxa de liberă trecere a camioanelor, în zonele industriale. Mă refer în primul rând la zona platformei Metrom" a adăugat Atomei.  
Atomei precizează că pe platforma Metrom funcționează peste o sută de firme, câteva dintre ele, societăți mari cu capital străin. Aprobarea acestui memoriu, este, apreciază liberalul brașovean, o gură de oxigen pentru investitori.

Comentarii

Ultimă oră