Sari la conținut

Cea de a VII-a ediţie a Galei Tineretului Naţional Liberal va avea loc sâmbătă, 10 martie, de la ora 17.00, în sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlamentului. Protestele de la începutul acestui an, care au avut loc în Piaţa Universităţii şi în toată ţara, au demonstrat că lupta pentru libertate nu a fost, încă, pe deplin câştigată de poporul român. De aceea, peste 2.500 de tineri liberali vor veni din toată ţara pentru a celebra lupta continuă a românilor pentru libertate.

Tema Galei TNL 2012 este, simplu, ”Libertatea”. Pentru că de prea multe ori românii au luptat cu îndârjire pentru a câştiga un drept cuvenit oricărui om: libertatea.

Tineretul Naţional Liberal consideră că cel mai important moment politic al anului 2011 este revenirea în prim planul scenei publice româneşti a M.S. Regelui Mihai I al României, odată cu discursul memorabil susţinut în Parlamentul României la data de 25 octombrie 2011. Pentru a marca acest moment deosebit şi pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de modul în care M.S. Regele Mihai I al României a înţeles să sprijine, să onoreze şi să iubească poporul român, Tineretul Naţional Liberal a decis să îi acorde acestuia Trofeul ”Născut Liber” pentru ”Cea mai lungă carieră în slujba libertăţii”.

Comentarii

Ultimă oră