Primarul Allen Coliban s-a aflat în Piața Sf. Ioan, alături de cadrele medicale de la centrul mobil de vaccinare și reprezentanții agențiilor de turism și ai ANAT, participanți la târgul de turism, pentru a susține importanta vaccinării. La final de săptămână s-a desfășurat cel de al doilea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“.

 

Aceste eveniment, care poartă titlul de ,,Liber în Europa!”, a fost dedicat iubitorilor de călătorii și angajaților din agențiile de turism din Brașov. Pe lângă centrul mobil de vaccinare, în Piața Sf. Ioan, mai multe agenții turistice și-au prezentat ofertele pentru vacanțe, iar reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism au asigurat informarea turiștilor pentru a călători în siguranță în vremuri de pandemie.


La acest eveniment orice brașovean s-a putut vaccina fără programare, vaccinul utilizat în această campanie fiind Pfizer.

 

Primul eveniment din cadrul acestei campanii s-a derulat la Teatrul Sică Alexandrescu sub titlu ,,Liber la cultură!” și a fost dedicat artiștilor, care vor să se întoarcă pe scenă, și iubitorilor de cultură, care își doresc să vadă evoluția artiștilor în sălile de teatru și de concert.