Sari la conținut
lectie-practica-de-criminalistica-

Specialiştii criminalişti de la Inspectoratul judeţean de Poliţie le-au arătat studenților de la Drept cum se face o cercetare la faţa locului în cazul unei crime. Lecția de criminalistică a avut loc  în Parcul Tractorul.
Pe lângă teoria pe care o învaţă de la profesori, acţiunea practică desfăşurată de poliţişti a fost una extrem de interesantă pentru tineri.
„În cadrul Facultăţii de Drept avem ca studiu criminalistica şi pe lângă teoria pe care noi profesorii o facem, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Braşov i-am rugat să ne facă o oră practică de criminalistică şi am luat din criminalistică ce este mai important, primul pas, cer­­cetarea la faţa locului” a declarat prof. Alexandru Ionaş, la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative Brașov, de la Universitatea Spiru Haret.
„Am participat cu colegii de la Serviciul de Criminalistică, care au simulat o cercetare la faţa locului în cazul unei infracţiuni de omor, suntem foarte bucuroşi de această colaborare, care dovedeşte încă odată că Poliţia Braşov este deschisă mediului academic din judeţul Braşov” a precizat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt la IPJ Brașov.

Comentarii

Ultimă oră