Sari la conținut

Lanţ uman record şi Regele Oktoberfest, la finalul Festivalului Berii la Braşov

lant-uman-record-si-regele-oktoberfest-la-finalul-festivalului-berii-la-brasov

Nu mai e mult din Festivalul Berii Oktoberfest, care se va încheia duminică. Însă tot mai aveţi timp să participaţi la momente savuroase!

Sâmbătă aveţi ocazia să luaţi parte la întocmirea celui mai lung lanț uman din România, la Brașov, în cadrul Oktoberfest.

Se încearcă să se stabilească un record. Participanţii vor exersa un sport nou: datul halbelor din mână în mână pentru a realiza cel mai lung lanţ uman.

Sâmbătă 3 septembrie de la ora 17 fix, din fața Berăriei Ciucaș, brașovenii și turiștii vor da mână cu mână pentru a face istorie în Brașov, cu cel mai mare lanț uman al berii proaspete și înspumate.Cerbul Cornel va trimite berea proaspătă și rece din Berăria Ciucaș către unchiul Hans, de pe scena Oktoberfest!


  Oricine este bine-venit să dea halba din mână în mână. Se lasă cu premii în bere pentru fiecare participant!

Pe data de 3 septembrie de la ora 17.00, lanțul uman se va forma de la Berăria Ciucaş Braşov şi va şerpui pe Str. Republicii – Piaţa Sfatului – Apollonia Hirscher – Str. Poarta Schei – Arena Sportivă ION ŢIRIAC. ” Fi BRAȘOVEAN de nota 10! Fiecare persoană contează! Întine și TU mâna!” spun organizatorii.


  Iar duminică se va stabili care petrecăreţ va deţine anul acesta titlul de Rege Oktoberfest, în urma la o mulţime de probe de departajare inedite.


  „Regele Oktoberfest ” îşi va dori cu siguranţă să aibă un prenume cât mai lung, pentru că fiecare literă care îi compune numele va fi rasplătită cu câte un bax de bere.

Cu bere proaspătă , cu aromele irezistibile ale cârnatului la metru, cunoscut ca și Cârnatul XXL, cu zile şi seri calde, cu muzică şi distracţie pe săturate, ediţia a opta a Oktoberfest în Brașov se dovedeşte a fi un mare succes.



  Iată programul ultimelor zile de Oktoberfest Braşov 2016:

Sâmbătă, 3 Septembrie:

11.00 Micul dejun bavarez
Muzică tradițională bavareză, specialități germane, jocuri cu premii
13.00 Dansuri săsești Codlea
14.00 Fanfara Burzenland
15.00 Dansuri germane
 Die Knospe aus Rosenau
16.00 Ansamblul Korona
17.00 Rocky 5
18.00 Să înceapă relaxarea!
 Baletul oficial Oktoberfest
18.30 Trupa 6
19.30 Rocky 5

Duminică, 4 Septembrie:

11.00 Micul dejun bavarez
12.00 DJ Edelweises
14.00 Fanfara Burzenland
15.00 Ansamblul Korona
16.00 Fanfara Șinca Nouă
17.00 Rocky 5
18.00 Să înceapă relaxarea!
 Baletul oficial Oktoberfest
18.30 Finala „Regele Oktoberfest”
19.00 Rocky 5

Comentarii

Ultimă oră