Sari la conținut
la-vanatoare-de-soimi

FC Braşov încheie turul sezonului regulat în deplasare la Şoimii Pâncota. Galben-negrii au nevoie de toate punctele puse în joc pentru a se apropia de plutonul fruntaş. Meciul poate fi considerat şi un duel al antrenorilor, Adrian Szabo versus Iounţ Popa. Partida este programată miercuri după-amiază, de la 14.00.

Şoimii Pâncota este ultimul adversar din turul sezonului regulat pentru FC Braşov în Liga a 2-a. Meciul este extrem de important prin prisma clasamentului, acolo unde „stegarii” au nevoie de toate punctele pentru a putea rămâne în plasa echipelor de pe primele cinci poziţii.

„Noi suntem pregătiţi şi din toate punctele de vedere şi ne dorim foarte mult să obţinem un rezultat pozitiv, un rezultat care va continua munca depusă şi să nu ascundem rezultatele de până acum ale echipei” - ADRIAN SZABO, antrenor FC Braşov

Din păcate, Adrian Szabo nu se va putea în deplasarea de la Arad pe Vlad Munteanu. Accidentarea mijlocaşului din jocul cu CSM Rm. Vâlcea este mai gravă decât se credea iniţial, astfel că fotbalistul va rata toate jocurile rămase din acest an. De asemenea, nici Claudiu Codoban nu va face parte din lot, acuzând dureri la spate.

Dacă în etapa trecută tehnicianul Braşovului s-a duelat cu Alexandru Pelici, acum a venit rândul ca Adrian Szabo să aibă meci împotriva lui Ionuţ Popa. Antrenorul „stegarilor” a făcut o aluzie la meciul dintre UTA Arad şi Şoimii Pâncota şi la legăturile dintre cele două formaţii.

„Aş vrea să înţeleg şi eu cumva sau să mă faceţi să înţeleg prietenia dintre UTA şi Pâncota, că nu o înţeleg. Să arătăm la Tărlungeni că suntem două echipe prietene, care să ne ajute pe noi, să bată Tărlungeniul. Prietene? Păi când au jucat întrele cum au fost? Pâncota cu Aradul? Nu cunoaşteţi declaraţiile? Le am eu salvate pe telefon” - ADRIAN SZABO, antrenor FC Braşov

Meciul dintre Şoimii Pâncota şi FC Braşov se va disputa miercuri, de la 14.00

Comentarii

Ultimă oră