Sari la conținut

Kim Kardashian a fost amenințată cu arma, în camera sa de hotel din Paris

kim-kardashian-a-fost-amenintata-cu-arma-in-camera-sa-de-hotel-din-paris

Momente de panică pentru Kim Kardashian. Soţia rapperului Kanye West a fost ameninţată cu arma, în camera sa de hotel din Paris, de doi bărbaţi mascaţi şi îmbrăcaţi în poliţişti, informează . Ea este în stare de şoc, însă nu a fost rănită de agresori, informează BBC News.

„Kim Kardashian West a fost ameninţată cu arma în camera sa de hotel din Paris, în această seară, de doi bărbaţi mascaţi îmbrăcaţi în poliţişti. Este în stare de şoc, dar nu a suferit răni fizice”, a transmis un purtător de cuvânt al starletei TV.

Reprezentanții Poliției din Paris au confirmat faptul că în hotelul cu pricina a fost comis un jaf, fiind implicată și vedeta TV care nu era înarmată.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

În momentul în care a aflat despre incidentul în care a fost implicată soția sa, Kanye West și-a oprit show-ul pe care îl susţinea la Meadows Festival în New York.

Potrivit News.ro, rapperul le-a spua spectatorilor că trebuie să plece din cauza unei „urgenţe familiale”.

Kim Kardashian, vedeta de reality show cel mai bine plătită din lume, se află în Franţa pentru a lua parte la Săptămâna Modei de la Paris, alături de mama sa, Kris Jenner, şi de sora Kendall Jenner.

Comentarii

Ultimă oră