Sari la conținut

Kids Tâmpa şi ACSM Codlea reprezintă Braşovul în campionatul de Juniori E Elită

kids-tampa-si-acsm-codlea-reprezinta-brasovul-in-campionatul-de-juniori-e-elita

Campionatul braşovean de Juniori E Elită a ajuns la final, iar cele două formaţii care vor reprezenta Braşovul în faza zonală a competiţiei, la finalul acestei săptămâni, sunt Kids Tâmpa şi ACSM Codlea .

Kids Tâmpa a terminat sezonul regulat pe primul loc, cu 43 de puncte acumulate în 16 etape, având 14 victorii, o remiză şi o înfrângere.

Elevii lui Cristi Cristea vor întâlni, în week-end-ul care urmează, la baza sportivă a Centrului de Excelenţă Mureş, formațiile CFR Cluj, Atletico Steaua, AFC Odorheiu Secuiesc, FC Bacău, Kinder Sîngeorgiu de Mureş şi FC Hermanstadt.

„Ne bucurăm că această generaţie devine pentru a treia oară campioană judeţeană. Acest lucru arată încă o dată valoarea lotului. Avem 40 de copii cu reale calităţi care, cu siguranţă, vor avea rezultate în continuare. Ne aşteaptă un turneu zonal foarte puternic. Interstar Sibiu, Kinder Sângeorgiu de Mureş, FC Bacău sau CFR Cluj sunt echipe care pot spera la un loc pe podiumul naţional. Mergem să jucăm un fotbal frumos şi încercăm să intrăm în primele 8 echipe din ţară”, a declarat Cristi Cristea, antrenorul celor de la Kids Tâmpa.

Pe locul secund, ACSM Codlea a acumulat 39 de puncte, cu 12 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere şi va juca în Zona 4, alături de Petrolul 52 Ploieşti, Chindia Târgovişte, Pro Junior Craiova, Viitorul Argeş Alexandru Duminică, Young Steaua şi Metalul Buzău, în cadrul unui turneu care va avea loc la Târgovişte.

„Atenţia sporită asupra centrului de copiii şi juniori, a adus într-un final și rezultate, astfel odată cu acest sezon ACSM Codlea a participat în campionatul de Elită al judeţului, atât la juniori D cât şi la juniori E, categorie la care s-a reuşit calificarea la faza zonală a campionatului naţional, fiind surpriza competiţiei”, a spus Dan Necula, antrenorul echipei din Codlea. De altfel, aceasta este singura formaţie pe care campioana Kids Tâmpa nu a putut să o învingă, meciurile directe terminându-se cu o victorie a codlenilor, 2-1 şi cu cu un rezultat de egalitate, 0-0.


   Kids Tâmpa, cu antrenorul Cristi Cristea are următoarea componență:


  Buss Luam, Minea Rareş, Cimpoi Vlad, Marin Costin, Dinka Levi, Bordeanu Vlad, Balint Eric, Rau Octavian, Albuţiu Andrei, Mihăescu Dragoş, Ungureanu David, Barnea Cosmin, Matei Denis, Sandu Dani, Rauta Alex şi Grideanu Horia.

ACSM Codlea, îi are ca antrenori pe Dan Necula şi Cristi Puşcaşu și este compusă din:


   Darius Neacşa, Raul Bastiurea, Raul Gogonea, Rareş Marin, Claudiu Botezatu, Andrei Foca, Raul Gorbonov, Eduard Tomasian, Dennis Porumboiu, Florin Budeanu, Andrei Ilie, Andrei Udrea, Daniel Coman, Norris Balazs.

Comentarii

Ultimă oră