Sari la conținut

Junioarele III de la Corona sunt campioane naționale

junioarele-iii-de-la-corona-sunt-campioane-nationale

Echipa de handbal junioare III a Coronei a câştigat titlul naţional, impunându-se duminică, la Sfântu Gheorghe, după prelungiri, scor 29-28, în faţa celor de la CSM Bucureşti.

Corona a avut un parcurs perfect în turneul final de la Sfântu Gheorghe, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri. În grupe, Corona a trecut la diferenţe de cel puţin şapte goluri de Energetic Râmnicu Vâlcea (27-20, 10-7 la pauză), CSŞ Drobeta Turnu Severin (28-21, 14-10 la pauză) şi CSŞ Bacău (25-16, 15-6 la pauză).

În semifinale, junioarele Coronei au întâlnit Chimia Râmnicu Vâlcea, echipa în faţa căreia şi-au luat revanşa dupa înfrângerea suferită în turneul semifinal de la Bacău (28-30), învingând cu 31-28, după ce la pauză au fost conduse cu trei goluri (15-18).

În plus, handbalistele antrenate de Mihaela Seifer Ciubotaru şi Eugen Ciulei au reuşit o partidă fantastică în finală, luptând incredibil pentru medaliile mult dorite şi într-un final foarte meritate.

Pe lângă titlul de campioană, Corona Braşov a câştigat şi două premii speciale, prin Lorena Cantea, cel mai bun portar al turneului şi Diana Golanu, cel mai bun pivot.


După incredibila finală, decisă în prelungiri, preşedintele Coronei, Liviu Dragomir, a declarat că este fericit că din ce în ce mai mulţi sportivi se regăsesc în sloganul centrului de copii şi juniori, şi anume „Corona creşte campioni”.


Antrenoarea echipei de junioare III, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat că este fericită că turneul de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu titlu naţional pentru fetele pe care le antrenează.

De asemenea, antrenorul Eugen Ciulei a subliniat şi el forţa grupului unit.

Comentarii

Ultimă oră