Sari la conținut

Jucătorii de la Corona Braşov nu mai merg în Austria

jucatorii-de-la-corona-brasov-nu-mai-merg-in-austria

Oficialii de la Corona Braşov au renunţat la cantonamentul din Austria. Sâmbătă Corona va juca pe stadionul Carpaţi, de la ora 10.00 un meci amical în compania celor de la Dinamo.

Jucătorii de la Corona Braşov nu vor mai pleca în stagiul extern din Austria. Preşedintele secţiei de fotbal de la Corona, Paul Enache, a fost dezamăgit de preţul mare al cantonamentului şi de adversarii slabi din turneul din Austria. „Nu avea rost să mergem în Austria, pentru că acolo aveam meciuri cu adversari foarte slabi iar preţul era unul extrem de mare. Nu avea rost să cheltuim bani degeaba. Toată lumea vrea să vină la Poiana Braşov aşa că vom face cantonamentul aici. Vom avea şi adversari mult mai valoroşi decât cei cu care am fi jucat în Austria”, a declarat Paul Enache.
Stere s-a întors la Corona. Mijlocaşul Mihai Stere s-a alăturat lotului celor de la Corona în cantonamentul de la Braşov  şi a participat ieri dimineaţă la primul antrenament sub comanda lui Nae Manea. Stere s-a înţeles deja cu conducătorii clubului braşovean şi va juca sub Tâmpa în sezonul viitor. „Cu Mihai Stere este totul rezolvat. Am contractul lui în maşină. Toate problemele ce ţin de lotul de jucători se vor rezolva până săptămâna viitoare. După meciul amical cu Dinamo, vom face o analiză şi vom vedea cine rămâne şi cine pleacă de la echipă. Cu siguranţă zilele acestea vor veni şi câţiva jucători străini. Cu cristi Munteanu am avut o primă rundă de negocieri şi vom mai avea zilele acestea încă o discuţie”, a declarat preşedintele de la Corona, Paul Enache. Şi vârful rapidist Daniel Pancu este dorit de Nicolae Manea la gruparea braşoveană, însă va fi greu ca „Pancone” să ajungă sub Tâmpa.
Mulţi jucători noi. Corona Braşov încearcă să-şi completeze lotul pentru Liga 1 cu jucători experimentaţi. Antrenorul Nicolae Manea l-a chemat la antrenamente pe fostul rapidist Marius Constantin, care a început deja pregătirile cu echipa de sub Tâmpa. Fostul fundaş de la Rapid şi Vaslui trage din greu pentru a se recupera după accidentarea suferită în sezonul trecut. Nou-promovata îi are deja în pregătiri pe Rafael Stănescu (Dinamo), Valentin Balint (Dinamo), Radu Barbu şi Vasile Olariu (FC Braşov, liberi de contract), Sergiu Buş (CFR Cluj), Remo Amadio (UTA), Rover Cârstea şi Florin Ilie (Concordia Chiajna).
E sigur, Corona va juca pe Tineretului. Deşi au fost numeroase voci care au susţinut că nou-promovata Corona Braşov va fi nevoită să-şi caute teren într-un alt oraş şi că echipa va fi mutată ba la Craiova, ba la Ploieşti, ba chiar în Giuleşti, zvonurile au fost infirmate de oficialii Coronei dar şi de cei ai rivalei de la FC Braşov. Directorul executiv al stegarilor, Constantin Zotta, a declarat că oficialii celor două formaţii au ajuns la un acord pentru închirierea stadionului „Tineretului”. „Acum am vorbit la telefon cu patronul, care mi-a spus că a ajuns la o înţelegere cu cei de la Corona să le închiriem terenul nostru”, a spus Constantin Zotta.

Comentarii

Ultimă oră