Sari la conținut

Jucătorii de la Corona Braşov au intrat pe ultima sută de metri

jucatorii-de-la-corona-brasov-au-intrat-pe-ultima-suta-de-metri-

Nicolae Manea a programat marţi două şedinţe de antrenament, extrem de solicitante. Jucătorii de la Corona au răspuns foarte bine la cerinţele tehnicianului şi sunt încrezători înainte de debutul în noua stagiune. Luni a fost o zi importantă pentru oficialii de la Corona, care după ce au rezolvat problema stadionului au trecut la înregimentarea jucătorilor nou veniţi la echipă. Astfel, mulţi dintre jucătorii care au venit în această vară la echipa de sub Tâmpa au semnat angajamente cu gruparea condusă de Nicolae Manea. Vasile Olariu, Sergiu Buş, Wielfred Kanon, Oscar Arce, Florin Ilie şi goalkeeperul Amadio s-au înţeles cu Corona.
„Va fi o bătălie cruntă”. Unul dintre jucătorii cei mai importanţi care au ajuns la Corona în această vară este atacantul celor de la CFR Cluj, Sergiu Buş. „Serginho” este încrezător în şansele formaţiei sale de a rămâne în prima ligă şi în sezonul viitor. „Este o provocare nouă şi sunt încrezător în această echipă. Voi face tot ce pot să îmi ajut colegii să ne atingem obiectivul şi sunt sigur că vom reuşi să ne salvăm de la retrogradare. Suntem un grup unit şi asta este cel mai important. Am găsit aici un grup extraordinar şi astfel ne-am integrat rapid în această formaţie. Sunt câteva echipe favorite la câştigarea titlului, însă eu cred că sunt multe echipe de acelaşi nivel şi va fi o bătălie cruntă la mijlocul clasamentului. Cred că sezonul care va începe în acest weekend va fi unul foarte echilibrat. În bătălia la vârf voi fi de partea celor de la CFR Cluj. Ar fi bine pentru noi să debutăm cu dreptul, să învingem Oţelul Galaţi. Nu contează că acolo a jucat fratele meu, când intrăm pe teren nu mai ţinem cont nici de familie şi vrem doar să câştigăm cele trei puncte. Ceva ce începe bine, se va termina la fel de bine, astfel că va fi important să începem bine cu Oţelul. Sper să fac o figură frumoasă la Corona, la fel cum a făcut şi colegul meu de la CFR Cluj, Paul Batin, la FC Braşov”, a declarat atacantul Sergiu Buş.
Are o revanşă de luat.  O altă piesă importantă din angrenajul Coronei în sezonul viitor va fi mijlocaşul central Vasile Olariu. „Oli” spune că îşi doreşte ca meciul cu FC Braşov să scoată în evidenţă doar lucruri pozitive şi că el are o revanşă de luat faţă de echipa la care a evoluat în sezonul trecut. „Vreau să trec cât mai repede peste perioada FC Braşov. Trebuie să reuşim să începem campionatul cu dreptul şi atunci lucrurile se vor aşeza de la sine şi vor intra în normal. Totul depinde de noi. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să scoatem maxim din el. Eu sunt convins că nu vom retrograda şi că vom face o figură frumoasă. Cred că va fi un campionat echilibrat, însă cred că Steaua are prima şansă la câştigarea titlului, pentru că a demonstrat că este o echipă extrem de puternică. Meciul cu FC Braşov va fi unul special şi sper să scoată în evidenţă doar lucruri pozitive, iar braşovenii să se bucure că au două echipe în Liga 1. Pentru mine, va fi un meci special, am o revanşă de luat”, a declarat mijlocaşul Coronei, Vasile Olariu.
Şi-au adus fundaş stânga. La antrenamentele de marţi ale Coronei a apărut şi fundaşul stânga George Bogdan, care a a jucat ultima oară la CS Otopeni. El are 20 de ani şi sunt şanse să prindă un loc în lotul cu care Nicolae Manea va ataca sezonul 2013/2014 din Liga I. Miercuri sunt aşteptaţi să ajungă la echipă şi trei stranieri, doi uruguayeni şi un brazilian. Oficialii Coronei nu au ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Cosmin Băcilă care a evoluat ultima oară la Pandurii Târgu Jiu. Mai marii clubului de sub Tâmpa nu s-au înţeles nici cu Dinamo asupra împrumutului atacantului Valentin Balint.  

Comentarii

Ultimă oră