Sari la conținut
joi-comedie-la-teatrul-particular

„Sarmale cu dragoste” la Teatrul Particular!

Joi, 23 mai 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Particular (Piaţa Enescu nr. 2), va fi pusă în scenă comedia „Sarmale cu dragoste”, de Ivona Boitan.


  Dorina Roman şi Mihai Giuritan îi pun în scenă pe Mimi şi Lică, iar împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.


  Spectacolul este despre un el şi o ea, mai tomnatici, trecuţi de prima tinereţe, mai puţin plini de speranţe, în schimb tolbă de diagnostice. Cei doi se întâlnesc la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă că au multe în comun: cardiologul, fumatul, Crăciunul şi mai ales, sarmalele.


   „Sarmale cu dragoste” este o comedie romantică, în care iubirea se poate bucura de happy end și ține până la adanci bătrâneți. Dincolo de replicile amuzante piesa este o invitație de a ne trăi viața și de a ne bucura de ea, fără să-i cerem perfecțiunea și fără s-o raportăm la un model ideal. Este practic un elogiu adus cuplurilor care deși încercate, rămân împreună.

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0799 977 357, iar preţurile biletelor sunt 40 de lei, respectiv 15 lei pentru elevi şi studenţi.

Comentarii

Ultimă oră