Sari la conținut

Jim Carrey, dat în judecată pentru omor din culpă

jim-carrey-dat-in-judecata-pentru-omor-din-culpa

Jim Carrey este adus în instanţă. Brigid Sweetman, mama Cathrionei White, fosta iubită a actorului, a înaintat marţi un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, susţinând că starul în vârstă de 54 de ani a avut un rol decisiv în moartea fiicei sale, relatează Entertainment Tonight.

Acuzaţiile lui Sweetman vin în întâmpinarea unor declaraţii mai vechi de-ale lui Mark Burton, fostul soţ al Cathrionei, care pretinde că aceasta a contactat trei boli cu transmitere sexuală de la Carrey, actorul minţind apoi în legătură cu problemele medicale pe care le avea.

În dosar se vorbeşte de asemenea despre faptul că starul i-a procurat fostei iubite în mai multe rânduri medicamente foarte puternice care se obţin doar cu prescripţie din partea medicului, sub numele fals de “regele Arthur”. Carrey ştia despre problemele cu depresia cu care White se confruntă şi despre tentativa de suicid pe care aceasta o avusese.

În ambele procese, atât cel intentat de Sweetman cât şi în cel al lui Burton, sunt cerute sume nespecificate de bani drept daune pentru încălcarea unor legi ca furnizarea de droguri ilegale şi omor din culpă.

Comentarii

Ultimă oră