Sari la conținut

UDMR are de sâmbătă un nou preşedinte care, public este aliat cu PDL, dar, în viaţa personală, îi place mai mult PSD. Tabloidele bucureştene au vehiculat informaţia conform căreia proaspătul preşedinte UDMR trăieşte de mai multă vreme o poveste de dragoste cu deputata PSD Carmen Moldovan.
S-au mutat împreună. Ambii necăsătoriţi, Hunor şi Moldovan au fost extrem de discreţi în relaţia lor, ei nu s-au  afişat niciodată împreună şi nici nu au vorbit despre acest lucru. În vara lui 2009, în unul dintre tabloidele româneşti şi pe mai multe bloguri au apărut articole despre povestea de dragoste a celor doi care, se pare, tocmai se mutaseră împreună, iar colegii celor doi deputaţi au afirmat că relaţia durează de mai bine de 10 ani. Kelemen Hunor are 43 de ani, este ministru al culturii în Guvernul Boc şi deputat la al treilea mandat. A absolvit două facultăţi, medicină veterinară şi filosofie, iar între 1990 şi 1997 a fost redactor la Radio Cluj, emisiunea în limba maghiară.
A fost puţin plecată în UNPR. Contactată telefonic de cotidianul „Puterea”, Carmen Moldovan a refuzat să comenteze pe subiect. „Nu comentez, este vorba despre viaţa mea privată. Consider că viaţa mea persoanlă nu interesează pe nimeni”, a mai spus deputatul PSD. Moldovan are 41 de ani, este deputat PSD de Buzău şi a absolvit facultatea de drept. Ea a lucrat ca ziarist şi s-a înscris în PSD în 1999. În martie anul trecut ea a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor din Camera Deputaţilor condus de Gabriel Oprea pe fondul unor neînţelegeri cu liderul organizaţiei judeţene Buzău Ion Vasile.  UNPR anunţa atunci că Moldovan va fi numită purtător de cuvânt, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. La aproximativ două luni, în mai 2010, Carmen Moldovan s-a întors în PSD, după ce conducerea social-democrată l-a revocat din funcţia de preşedinte de organizaţie pe Ion Vasile.

Comentarii

Ultimă oră