Sari la conținut

FC Braşov va juca în runda cu numărul 11 din Liga I, în deplasare împotriva liderului Dinamo Bucureşti. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:45. Stegarii nu au nimic de pierdut în disputa cu „câinii roşii” şi merg la Bucureşti pentru a scoate cât mai mult din partida cu Dinamo. Liderul campionatului îşi face deja calculele cu trei puncte în cont din jocul cu FC Braşov, însă galben-negrii îşi doresc să strice calculele trupei conduse de Liviu Ciubotariu. Jocul bun din partida cu Universitatea Cluj i-a făcut pe Cristescu şi compania să viseze la un rezultat mare în faţa liderului. Isăilă are mare încredere în grupul pe care îl conduce. Relaţiile între jucători încep să se sudeze, iar acest lucru se vede în jocul echipei. Pe Cluj Arena, galben-negrii au punctat doar la impresia artistică, dar dacă se va continua pe aceeaşi linie, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Vrea să câştige puncte. Antrenorul echipei FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat că se aşteaptă la un meci greu la Dinamo, dar că formaţia sa merge la Bucureşti cu gândul de a lua puncte. „Vom juca în compania unui adversar care nu mai are nevoie de nici o prezentare, care se află într-o formă de invidiat. Îi respectăm pentru ceea ce au realizat, însă cu toate acestea vom merge la Bucureşti cu gândul de a scoate un rezultat bun. Venim după un meci foarte bun la Cluj, meci pe care din păcate, nu am reuşit să îl câştigăm. Avem un moral bun, şi sper ca băieţii să fi învăţat ceva din greşelile făcute şi să reuşească să fie ceva mai pragmatici în partida cu Dinamo. Suntem cu toţii încrezători că putem să venim cu puncte acasă şi chiar mă bucur să îi văd pe băieţi atât de optimişti, indiferent de adversarul pe care îl vor avea în faţă. Ştim ce ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi. Dinamo este o echipă omogenă, are un antrenor tânăr despre care s-a spus încă de la început că nu va sta mult la cârma echipei, dar care a făcut ca Dinamo să aibă un joc spectaculos şi eficient. Noi vom încerca să îi anihilăm, i-am urmărit şi vom încerca să ne luăm toate măsurile de precauţie", a spus Daniel Isăilă. Meciul Dinamo - FC Braşov, contînd pentru etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Program infernal. Isăilă are întreg lotul valid pentru jocul cu Dinamo. După 10 etape consumate, FC Braşov ocupă locul 12 în clasament cu un total de 11 puncte acumulate. Pentru galben-negrii, programul infernal din Liga 1, va fi continuat în etapa a 12-a, cu vizita pe Tineretului a celor de la CFR Cluj. Însă până la partida cu CFR Cluj, stegarii vor înfrunta Pandurii la Tg. Jiu în Cupa României.

Comentarii

Ultimă oră