Sari la conținut
investitii-la-11-scoli

Anunţată încă din luna aprilie, licitaţia prin care ar urma să fie scoase „la pachet” mai multe proiecte de investiţii, vizând efectuarea unor lucrări de mare amploare la şcoli, va fi lansată în curând.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, documentaţia privind licitaţia, cu o valoare totală de peste 19 milioane lei, va fi transmisă în cursul acestei săptămâni spre avizare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

Licitaţia va fi împărţită în 11 loturi, fiecare dintre ele corespunzând unei unităţi şcolare.

Pe lista de proiecte pentru care se va organiza licitaţia se vor afla reparaţiile capitale la Corpul A al Colegiului Naţional „Unirea”, la sala de sport a Şcolii Profesionale Kronstadt, dar și lucrări de reabilitare a sistemelor electrice, de încălzire sau de apă și canalizare de la două grădinițe, trei școli și un colegiu din Brașov.

De asemenea, prin această licitaţie va fi atribuit şi contractul de lucrări pentru reabilitarea corpurile A și B ale Colegiului „Nicolae Titulescu”, precum şi reabilitarea termică a Corpului C al Şcolii Gimnaziale nr. 14 din Stupini.

Comentarii

Ultimă oră