Sari la conținut
inscriete-la-seminariile-leaders-school

Fundaţia LEADERS, sursă de idei şi oameni valoroşi pentru tinerii lideri, anunţă LEADERS School ediţia a 13-a, care va avea la sfarsitul lunii martie la Predeal.

Pentru că România are nevoie de o nouă generaţie de tineri responsabili care să işi asume în viitorul apropiat rolul de factori cheie în societate, Fundaţia LEADERS a iniţiat LEADERS School. Încă din 2008 programul este o resursă de bază în materie de educaţie în leadership pentru tinerii români, cu vârste între 18 şi 25 de ani, iar rezultatele şi performanţele absolvenţilor sunt reale şi măsurabile. În 2014 experienţa de leadership continuă – între 30 martie şi 5 aprilie având loc ediţia a 13-a care va reuni la Predeal o nouă generaţie de tineri pregătiţi pentru schimbare.

“O experienţă unică pe care o recomand tuturor celor pasionaţi de leadership şi de ceea ce fac în prezent cât şi de carieră”, spune Ruxandra Ion, Absolventa ediţiei a 11-a. “LEADERS School este pentru cei care au curajul să işi urmeze idealurile, să înveţe din propriile greşeli şi ale celorlalţi, să fie responsabili şi mereu deschişi să înveţe lucruri noi.”

Experienţa de leadership creată în cadrul LEADERS School constă în 5 zile de training în materie de leadership, comunicare şi echipă furnizate de către unii dintre cei mai buni traineri români în materie. Teoriile de leadership sunt dublate de poveştile de success ale unor exemple reale de lideri din mediul de afaceri, cultură, artă, sport, societate civilă sau cel militar, toate acestea oferind o doză reala de inspiraţie celor 30 de participanţi. La LEADERS School potenţialul de leadership este testat şi prin intermediul unui experiment unic in Romania şi anume Simularile de Business in cadrul cărora participantii sunt provocati să dezvolte de la zero un business real, totul în doar 24 de ore.

“După LEADERS School participanţii au curajul să facă lucruri pe care inainte doar le visează.”, afirmă Laura Călugăriţoiu, Manager de Program. “Credem că suntem in definitiv o  instituţie a curajului, care schimbă vieţi de 6 ani..”

La ediţia cu a 13-a LEADERS School participanţii vor fi inspiraţi de modele precum: ASR Principele Radu al României;  Alex Găvan, Alpinist; Iulian Stanciu, Fondator, eMAG; Irina Păcurariu, Realizator TVR; Peter Barta, CEO, Fundaţia Post Privatizare; Ilie Gageatu Sales Director Ursus Breweries sau General maior Nicolae Ciucă, Şeful Statului Major al Forţelor Terestre.

LEADERS School este o iniţiativă dezvoltată încă de la prima ediţie sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu al României. Acestui proces de educaţie a tinerilor lideri români s-au alăturat organizaţii responsabile care investesc în tanara generatie precum: Raiffeisen Bank, Adrem Invest, Coca Cola HBC şi Servier.

Participanţii sunt selectaţi la nivel naţional, iar tinerii dornici să trăiască experienţa pot aplica online pe www.leadersschool.ro pâna la data de 17 martie, intrând astfel în procesul de selecţie. Alături de experienţa LEADERS School absolvenţii programului beneficiază de sesiuni de mentorat lunar până la vârsta de 25 de ani.

Comentarii

Ultimă oră