Sari la conținut

Înscrieri la Cursa Trăsniţilor 2013 - ediţia de iarnă

inscrieri-la-cursa-trasnitilor-2013-editia-de-iarna

Cursa Trăsniţilor a ajuns la a 6-a ediţie de iarnă. Pe 23 februarie la start se vor alinia din nou cele mai ciudate autovehicule cu scopul de a strânge fonduri pentru o educaţie mai bună. Dacă de această dată vreţi să treceţi de la spectator la participant, organizatorii încă vă mai aşteaptă la înscrieri.  

Orice concurent este extrem de important pentru că fiecare înseamnă o şansă în plus acordată tinerei generaţii. Participarea pentru echipele ce nu reprezintă companii presupune donarea către organizator Rotary Braşov Citadel a unei sume de 15 lei de persoană, pentru echipele ce se înscriu pînă la data de 10 februarie, sau 30 de lei de persoană pentru echipele care se înscriu după 10 februarie 2013. Pentru echipele care vor reprezenta diferite firme participarea presupune donarea către organizatori suma de 1500 de lei de echipă, formată din maximum 6 persoane, pentru companiile ce se înscriu pînă la data de 10 februarie, sau 2000 de lei pe echipă pentru companiile care se înscriu după data de 10 februarie 2013.

Ediţia de iarnă 2013 reprezintă al 10-lea eveniment din seria Cursa Trăsniţilor , clubul Rotary Braşov Citadel organizând până acum 5 ediţii de iarnă şi 4 de vară. Ediţia de iarnă 2013 se va organiza pe pârtia Bradul din Poiana Braşov pe data de 23 februarie. Cei interesaţi pot trimite un e mail la adresa inscriere[@]cursatrasnitilor[.]ro cu numele echipei şi numele fiecărui participant din echipă, data naşterii şi date de contact precum număr de telefon sau email.

Cursa Trăsniţilor are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru proiectul “Rotary Citadel pentru o educaţie mai bună”. Prin acest eveniment, Rotary Club Braşov Citadel, oferă oportunitatea participanţilor de a se implica activ şi direct în susţinerea acestei acţiuni de caritate şi anume strângerea de fonduri, care vor fi direcţionate către clasa de copii din ciclul gimnazial. Va fi premiată cea mai bună clasa de elevi din ciclul V -VII la învăţătură, iar câştigătorii vor participa într-un proiect de pregătire a tinerilor pentru acordarea primului ajutor. La sfârşitul perioadei copii pot obţine certificate recunoscute în UE. Cei mai buni elevi pot deveni formatori şi vor putea pregăti la rândul lor alte grupe de copii din Braşov.

Comentarii

Ultimă oră