Sari la conținut

Înotătorul Alexandru Coci, sportivul anului 2012 în Braşov

inotatorul-alexandru-coci-sportivul-anului-2012-in-brasov

Înotătorul Alexandru Coci a fost desemnat sportivul anului 2012, de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov. Coci, legitimat la CSM Braşov, a participat la Jocurile Olimpice de la Londra. Alexandru Coci,  în vârstă de 22 de ani,  a ratat calificarea în semifinale la 200 metri fluture, el luând startul - în 30 iulie - în seria a doua de calificare şi a terminat cursa pe locul 5, cu timpul de 1 min 59 sec 67/100, după ce a întors primul până la 150m. În prezent Alexandru Coci este student al Universităţii din Alabama, din SUA. El este antrenat de unul dintre pilonii înotului românesc al ultimului deceniu, Ştefan Gherghel.

Pe locul doi, în clasamentul primilor 10 sportivi din judeţul Braşov, este halterofilul Adrian Ghişoiu (CSM Braşov), iar pe locul trei s-a clasat Rareş Ion (CSU Braşov) la tir sportiv.

Locul patru a fost ocupat de alt înotător, Alin Coste (CSM Braşov), Bianca Stănică (CSM Braşov), patinaj viteză, s-a clasat pe locul 5, iar pe locul şase a Remus Tudor (CSS Braşovia Braşov/sărituri cu schiurile). Pe locul şapte s-a clasat gimnastul Rareş Paraschiv (CSS Braşovia Braşov), iar schioarea Diana Salman (CSS Dinamo Râşnov) a ocupat locul opt. Pe 9 s-a clasat altă schioare, Andreea Vişan (Liceul Teoretic "Mihai Săulescu" din Predeal), iar Ioana Martina Vrînceanu (Fan Dance Club Braşov), de la dans sportiv, s-a clasat pe locul 10.

Comentarii

Ultimă oră