Sari la conținut

Înfrângeri drastice în Liga Mol, victorie clară în Liga Naţională

infrangeri-drastice-in-liga-mol-victorie-clara-in-liga-nationala

Corona „Wolves” Braşov a avut un week-end plin de meciuri. Otto Keresztes a fost nevoit din nou să împartă echipa în două, pentru a se putea onora atât Liga Mol, cât şi Liga Naţională. Tot datorită programului, prima echipă a mers în Ungaria, pentru că la Patinoarul „Olimpic” din Braşov venea Sportul Studenţesc.

În Liga Mol, „lupii” au început vineri cu un joc împotriva celor de la DAB-Dockler. Meciul a început prost pentru braşoveni, care au fost conduşi încă după prima repriză (1-0), iar scorul a căpătat proporţii înainte de ultimul act, 3-1, cu un gol înscris de Marton (16). Până la final, ungurii au mai marcat de trei ori, Corona o dată prin Virag (38), astfel că s-a terminat 6-2.

În jocul doi, Corona a suferit o nouă înfrângere, de această dată în faţa celor de la DVTK. „Lupii” s-au văzut conduşi cu 3-0 încă după prima repriză. Au mai primit patru goluri în partea secundă, reuşind totuşi să puncteze o dată prin Peter (22). Până la final, ungurii nu au mai înscris şi Mihaly (44) a stabilit scorul final, 7-2.

Braşovenii mai au programată o partidă în Liga Mol, contra celor de la Fehervar, ce se va juca luni, de la 19.30.

În Liga Naţională, Corona a jucat împotriva Sportului Studenţesc. Meciul nu a pus niciun fel de probleme „lupilor”, care s-au impus la final cu un categoric 18-2 (6-0, 7-1, 5-1). Golurile au fost marcate de: Grigori (2), Chiţac, Ghiorghieş, Haraga, Anton, Dumitru, Vasile (2), Pysarenko (3), Gajdo, Matyzas, Balazs (3), Fetes. În clasament, Corona este pe locul 5, cu 23 de puncte, însă poate trece peste Progym Gheorgheni.

Comentarii

Ultimă oră