Sari la conținut

Înfrângeri asumate! Corona a pierdut ambele dueluri de la Galaţi

infrangeri-asumate-corona-a-pierdut-ambele-dueluri-de-la-galati

Ultimul week-end a programt pentru Corona „Wolves” Braşov două meciuri pe terenul liderului CSM Dunărea Galaţi. Oficialii clubului au decis să trimită la malul Dunării echipa a doua, pentru a fi evitate eventualele accidentări dinaintea Cupei României.

Cum era de aşteptat, au fost două înfrângeri. În primul meci, puştii antrenaţi de Laszlo Kovacs au cedat cu un categoric 11-0 (4-0, 2-0, 5-0). Al doilea joc nu a fost foarte diferit de partida iniţială, fiind cedat cu 10-2 (1-1, 6-1, 3-0). Precizarea importantă este că braşovenii au început mai bine şi au reuşit să termine prima repriză la egalitate, graţie reuşitei lui Zsolt Peter. Gălăţenii au turat mai mult motoarele în următoarele părţi, iar Corona nu a putut decât să mai marcheze un gol de onoare, prin acelaşi Zsolt Peter.

Totuşi, eşecurile nu o afectează foarte mult pe Corona în clasament. Din fericire, Steaua a pierdut ambele partide disputate pe terenul celor de la Sport Club Miercurea Ciuc (0-6 şi 3-6), iar diferenţa de 7 puncte se păstrează şi după acest week-end.

Comentarii

Ultimă oră