Sari la conținut
incendiu-la-o-saormerie-din-cartierul-tractorul

Doi polițiștii locali au intervenit, în această dimineață, fără să stea nicio clipă pe gânduri pentru a stinge incendiul izbucnit într-o șaormerie. În unitatea de alimentație publică existau două butelii de gaz care riscau, în orice moment, să explodeze!


Aflați în patrulare în zona Pieței Tractorul, agenții arondați la Biroul 3, au fost alertați de brașovenii care priveau îngroziți cum ieșea fum gros dintr-o șaormerie.

Un cetățean se chinuia să mânuiască un extinctor. În secunda următoare, unul dintre polițiștii de la Locală a înhățat un alt stingător și a încercat să limiteze pagubele, ținând cont că focul risca să se extindă și la celelalte societăți vecine cu șaormeria.

Între timp, celălalt agent de patrulare i-a anunțat pe pompieri de incident și a asigurat zona pentru a nu exista riscul accidentării vreunui curios. Până la sosirea pompierilor, polițiștii locali au utilizat trei extinctoare pentru localizarea incendiului.

Șaormeria a fost distrusă aproape în întregime, însă, din fericire, nu au fost victime și nici celelalte magazine nu au avut de suferit.

Comentarii

Ultimă oră