Sari la conținut
inca-un-transfer-cu-nume

Ştefan Grigorie a semnat un contract până în vară cu FC Braşov.

FC Braşov continuă campania de achiziţii. După ce i-au înregimentat pe fundaşii Mislav Leko şi Marius Constantin dar şi pe mijlocaşii Janos Szekely şi Alexandru Ciocâlteu, galben-negrii au reuşit să obţină şi semnătura mijlocaşului Ştefan Grigorie. În vârstă de 31 de ani, Grigorie a venit la FC Braşov din postura de jucător liber de contract şi a semnat o înţelegere până în vară cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. În cariera sa Grigorie a mai trecut pe la formaţiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Dinamo Bucureşti, Politehnica Timişoara, Rapid şi Apollon Limassol. Grigorie are şi două selecţii la prima reprezentativă a României. Conform preşedintelul stegar, Constantin Zotta, transferul lui Grigorie a fost ultimul din această pauză competiţională.

Grigorie pune umărul la salvarea stegarilor. Mijlocaşul Ştefan Grigorie spune că şi-a dorit să ajungă la echipa de sub Tâmpa şi că având în vedere valoarea lotului, echipa se va salva de la retrogradare. „Am avut o înţelegere cu domnul preşedinte Constantin Zotta încă din vară. I-am promis că vom lucra din nou împreună şi m-am ţinut de cuvânt. A contat faptul că el este la acest club, dar a contat în decizia mea şi valoarea lotului. Sunt bucuros că am ajuns aici, mi-am dorit să vin să joc la Braşov. Ştiu că urmează o perioadă grea de antrenamente fizice însă sunt obişnuit cu astfel de perioade. Nu trebuie să sperie pe nimeni faptul că suntem pe un loc modest. Important este să dăm totul de acum înainte. Valoarea lotului nostru ne face să sperăm la un loc mult mai bun. Am mai jucat cu unii dintre colegii mei şi sunt convins că putem face lucruri frumoase împreună la Braşov. Este păcat pentru oraş, pentru fani, pentru toată lumea că în acest moment FC Braşov se află pe o astfel de poziţie”, a spus noul mijlocaş al stegarilor.

Zotta e mulţumit de campania de transferuri. Preşedintele clubului FC Braşov, Constantin Zotta, spune că odată cu transferul lui Grigorie, stegarii au încheiat transferurile din această iarnă. El este mulţumit de mutările făcute de stegari care s-au întărit cu jucători cu experienţă în Liga I. Galben-negrii vor renunţa la doi jucători în perioada următoare. „Sunt bucuros că am reuşit acest transfer. Mi-am dorit să îl aduc pe Grigorie la FC Braşov. Este un jucător important, matur, cu experienţă, de care aveam nevoie. Ne dorim o echipă puternică, experimentată, care să se lupte de la egal la egal cu orice adversar din campionat în acest retur. Am adus la echip jucători de valoare, cu experienţă care ne pot ajuta. Nun e gândim la retrogradare, vrem să încheiem campionatul cât mai sus cu putinţă. Probabil că, Ştefan Grigorie este ultimul jucător pe care îl transferăm în această iarnă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Surdu. Până pe 31 ianuarie el poate pleca dacă are vreo ofertă. Probabil, în zilele următoare vom rezilia contractele a doi jucători”, a declarat Constantin Zotta.

Situaţie neclară pe banca tehnică. Deocamdată situaţia contractuală a antrenorilor Cornel Ţălnar şi Flornetin Petre nu a fost clarificată deoarece oficialii echipei de sub Tâmpa, nu au reuşit să rezilieze contractul fostului tehnician, Ilie Stan. „În perioada următoare, de pregătirea echipei se va ocupa Cornel Ţălnar. Cu Ilie Stan avem o înţelegere şi probabil că în zilele următoare se va rezolva şi această problemă. Vreau să le mulţumesc şi băieţilor care se pregătesc exemplar şi care au înţeles problemele clubului. Zilele acestea vom primi banii din drepturile de televizare şi ne vom achita de datoriile către jucători”, a spus preşedintele stegarilor Constantin Zotta.

Două amicale în weekend. Stegarii se află în continuare în cantonament în Poiana Braşov urmând ca astăzi să suţină un prim joc amical în compania formaţiei FC Râşnov din liga a patra. Duminică stegarii vor mai juca o partidă de verificare la Vulcan în comapnia echipei din localitate. Săptămâna viitoare Mateiu şi compania vor pleca pentru un stagiu de jocuri de verificare în Turcia, în Antalya.

Comentarii

Ultimă oră