Sari la conținut
inca-un-magazin-jysk-la-brasov-galerie-foto

Încă un magazin Jysk şi-a deschis porţile, la Braşov, de data aceasta, în cadrul Coresi Shopping Resort. Magazinul are o suprafață totală de 950 de metri pătrați şi cuprinde o gamă largă de produse pentru casă şi grădină. Acesta este al doilea centru comercial din Braşov.

Retailerul JYSK a deschis azi, cel de-al doilea magazin al său din Brașov, în cadrul Coresi Shopping Resort, după cel deschis în urmă cu doi ani în cadrul Eliana Mall. Practic, danezii de la JYSK au inaugurat  deschiderea Street Coresi, cea de-a doua fază a proiectului Coresi Shopping Resort. Zeci de persoane au fost prezente la deschiderea oficială a magazinului. „Avem o gamă largă de produse, avem din toate câte puţin pentru decorarea casei. Ne place să fim recunoscuţi pentru produsele noastre de Sleeping & Living, dar avem şi pentru decorare,  absolut tot ce ţine de casă”, a declarat directorul noului magazine JYSK din Braşov, Andreea Morariu.

Retailerul danez de mobilă şi accesorii JYSK, intrat pe piaţa locală în 2007 cu un magazin la Oradea, a ajuns la 30 de magazine în România după ce pe parcursul anului trecut a deschis zece unităţi. Astfel, danezii merg înainte cu planul de a ajunge la 100 de magazine în România în următorii cinci ani, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii JYSK.

Comentarii

Ultimă oră