Sari la conținut

Încă patru „obiecte” care intră în componența infrastructurii aeroportuare și-au găsit constructor

inca-patru-obiecte-care-intra-in-componenta-infrastructurii-aeroportuare-siau-gasit-constructor

Încă patru „obiecte” care intră în componența infrastructurii aeroportuare și-au găsit constructor, după ce achiziția lucrărilor de deviere a canalului Beselcin şi de montare a sistemului de protecţie perimetrală la Aeroportul Internaţional Braşov a fost finalizată.

Comisia creată la nivelul Consiliului Județean Brașov pentru realizarea acestei proceduri a evaluat documentațiile depuse de patru ofertanţi unici şi trei asocieri de firme.

Ofertantul câștigător s-a angajat să realizeze investiția la valoarea de 21.678.422,21 lei fără TVA, în condițiile în care autoritatea contractantă a estimat lucrările la suma de 28.662.641,10 lei fără TVA.

Finanţarea va fi asigurată din bugetul local al Judeţului Braşov pe anul 2021. În cazul în care alți participanți la achiziție nu vor contesta rezultatul, contractul de execuție a lucrărilor urmează să fie semnat după perioada legală de contestații, care se încheie pe 26 aprilie. În cadrul acestui contract sunt planificate patru tipuri de lucrări: construirea drumului tehnologic perimetral şi a acceselor la echipamentele de radionavigaţie; construirea împrejmuirilor şi a porţilor; devierea canalului colector Beselcin; montarea sistemului de protecţie perimetrală (sistem de televiziune cu circuit închis pentru gard perimetral şi zona tehnică).

Comentarii

Ultimă oră