Sari la conținut

Încă o înfrângere în Liga Mol pentru "lupi"

inca-o-infrangere-in-liga-mol-pentru-lupi

Hocheiştii antrenaţi de Otto Keresztes au terminat jocurile din Liga Mol din această săptămână şi se concentrează acum pe Liga Naţională. Chiar dacă Ujpest s-a impus clar la Braşov, cu 7-1, atenţia „lupilor” s-a mutat rapid către dubla cu Progym Gheorgheni.

Corona „Wolves” Braşov are parte de un program încărcat în această perioadă, iar asta se vede cel mai bine în evoluţia jucătorilor. Hocheiştii braşoveni fac faţă cu greu pe cele două fronturi, iar în Liga Mol au reapărut înfrângerile.

În ultimul joc disputat, pe teren propriu cu Ujpest, băieţii lui Otto Keresztes nu au putut opune deloc rezistenţă şi au cedat cu un categoric 7-1.

Oaspeţii au luat rapid avantaj şi la sfârşitul primei reprize conduceau deja cu 3-0. Partea a doua a adus şi golul de onoare pentru „lupi”, marcat în superioritate de Fodor, din pasa lui Molnar. Cu toate acestea, Ujpest a câştigat şi acest act cu 2-1, iar mai apoi s-a impus şi în ultima parte cu 2-0.

Dacă în Liga Mol lucrurile sunt clare şi nu mai există speranţe pentru play-off, situaţia este diferită în Liga Naţională. În campionatul românesc, hocheiştii braşoveni sunt pe locul 4, cu 29 de puncte, cu două peste următoarea clasată, Progym. De altfel, Corona va avea în acest week-end două derby-uri de clasament cu Gheorgheniul.

Partidele sunt programate vineri, de la 18.30 şi sâmbătă, de la 18.00.

Comentarii

Ultimă oră