Sari la conținut

Încă o dublă victorie pentru poloiștii brașoveni

inca-o-dubla-victorie-pentru-poloistii-brasoveni

Corona Sportul Studențesc s-a impus în fața formației Dinamo București în dubla din weekend, care a avut loc în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” din Brașov, contând pentru etapa a 17-a a SuperLigii Naționale de polo.

Vineri, elevii lui Aurelian Georgescu au făcut un meci foarte bun și s-au impus cu scorul de 14-5. În revanșa de sâmbătă dimineață, poloiștilor brașoveni le-a fost un pic mai greu, dar cu toate astea au reușit să se impună, scor 9-7. Golurile Coronei Sportul Studențesc au fost înscrise de Oanță, care a marcat de 3 ori, Georgescu și Vlăsceanu, cu câte 2 reușite, Jerkovic și Balakirev.

În urma acestor victorii, formația de la poalele Tâmpei, care este neînvinsă de la jumătatea lunii decembrie 2018, rămâne pe locul 2 în clasamentul SuperLigii Naționale de polo, având 79 de puncte acumulate după 30 de partide.

La finalul acestei săptămâni, poloiștii antrenați de Aurelian Georgescu vor avea parte de un duel mai dificil, în compania celor de la CSM Digi Oradea, într-o etapă care contează pentru play-off-ul competiției.

Cele două meciuri sunt programate vineri, de la ora 19, și sâmbătă, de la ora 12, iar intrarea la bazin este liberă.

Comentarii

Ultimă oră