Sari la conținut

În week-end, Târgul Micilor Producători din Cristian, prima ediție

in-weekend-targul-micilor-producatori-din-cristian-prima-editie

Prima ediţie a Târgului Micilor Producători din Cristian, dar şi din împrejurimi, va avea loc duminică, 4 octombrie 2020, la baza sportivă de lângă Unitatea Militară din localitate.

„Ne dorim să vă satisfacem papilele gustative cu produse de calitate: fructe, legume, brânzeturi, dulceţuri, zacuscă şi murături produse de către oamenii gospodari din sat şi nu numai. Alături de bunătăţi, vor fi prezente si decoraţiuni ale oamenilor iscusiţi, cărţi, dar şi produse vestimentare pictate manual de către oamenii talentaţi. Veţi avea ocazia de a vă bea cafeaua alături de noi şi de cei dragi vouă, noi venim cu produse de calitate iar voi veniţi cu bună dispoziţie”, a lansat invitația Raluca Pufulete, unul dintre organziatori.

„Festivalul de Toamnă al micilor producători din Cristian”, organizat cu sprijinul Primăriei Cristian, se va desfăşura între orele 9.00 şi 17.00, la faţa locului urmând a avea loc şi ateliere de lucru pentru copii.

„A existat şi există o perioadă dificilă pentru toţi, o perioadă în care am stat mai mult pe acasă şi ne-am axat pe activităţi casnice, de aceea Târgul Micilor Producători din Cristian reprezintă evenimentul perfect pentru a ieşi din casă, ne dorim socializare, recreere, veselie şi stomacuri pline. Menţionăm că acest eveniment va respecta toate normele de distanţare socială impuse”, au mai precizat organizatorii.

Comentarii

Ultimă oră