Sari la conținut

„În siguranță către școală” - acțiune de informare la Superland

in-siguranta-catre-scoala-actiune-de-informare-la-superland-

Acțiune de informare, organizată de polițiști, la Superland la debut de an școlar!


  Duminică, 9 septembrie 2018, polițiști rutieri, de acțiuni speciale, criminaliști, de prevenirea și analiza criminalității, în colaborare cu parcul de distracții Superland Brașov (Sos. Cristianului nr. 7), desfășoară o serie de activități ce au drept scop educarea, la început de an școlar, a preșcolarilor și elevilor, respectiv informarea părinților cu privire la importanța respectării normelor rutiere și adoptării unui comportament care să prevină victimizarea.

În cadrul activității, denumită sugestiv „În siguranță către școală” care va debuta la ora 12.00 în parcarea parcului de distracții, vor fi oferite vizitatorilor informații și recomandări preventive, vor fi organizate jocuri și concursuri tematice cu premii, urmând a fi asigurată prezența a două autospeciale de poliție rutieră și de intervenție și a unui câine polițist.

În cadrul evenimentului se va organiza și un SUPER concurs cu premii, în care cei mici vor desena cu cretă pe asfalt (tema concursului: „Polițiști în acțiune”).

Pe ecranele instalate în incinta parcului vor rula spoturi video cu caracter preventiv realizate de Poliția Română, fiind oferite publicului materiale cu caracter informativ-preventiv.

Participarea este gratuită, nu există limită de vârstă.

Comentarii

Ultimă oră