Sari la conținut

În 27 decembrie se deschide patinoarul de la Olimpia

in-27-decembrie-se-deschide-patinoarul-de-la-olimpia

Din 27 decembrie 2017, la ora 17.00, se va deschide patinoarul de la Baza Olimpia, după ce în sfârșit au fost rezolvate toate problemele birocratice.

Amenajarea patinoarul a început în prima parte a lunii decembrie, iar la momentul respectiv reprezentanții administrației județene anunțau că este posibil ca patinoarul să fie deschis în jurul datei de 15 decembrie 2017.

Acest lucru nu a fost posibil, pentru că mai era nevoie de înființarea, la Baza Olimpia, a unui sediu secundar al SC Consilprest SRL, societatea care se va ocupa de administrarea patinoarului. Decizia înființării acestui punct de lucru a fost luată vineri dimineață (pe 22 decembrie 2017), de către AGA de la Consilprest. În aceeași zi, membrii AGA au decis și desființarea sediului secundar al Consilprest de la Complexul Agrement de sub Tâmpa, care nu mai funcționează de doi ani.

Pentru a patina la Olimpia, copiii vor plăti 5 lei/serie, iar adulții 10 lei.

Doritorii vor putea să închirieze patine achitând un tarif de 15 lei/pereche/serie.

De luni până vineri, vor beneficia de scutire de la plata tarifului grupurile de elevi de la școlile gimnaziale precum și cele formate din copiii beneficiari ai serviciilor Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Comentarii

Ultimă oră