Sari la conținut
iacob-si-marin-la-primul-antrenament

Goalkeeper-ul Florin Iacob și fundașul central Marian Marin s-au prezentat astăzi la antrenamentele echipei FC Brașov. Mâine sunt așteptați să sosească sub Tâmpa, Fane Grigorie și Bruno Madeira. Iacob este convins că trupa de sub Tâmpa poate promova și a spus că este extrem de fericit că s-a întors acasă.

„Mă bucur nespus de mult că am revenit acasă. Îmi doream foarte mult să mă întorc la FC Brașov, pentru că aveam nevoie de meciuri, aveam nevoie să apăr. Sunt convins că putem promova și îmi doresc ca Brașovul să revină în prima ligă. Nu prea cunoșteam multă lume în vestiar dar ușor, ușor refacem gașca. Am înțeles că vor ajunge la Brașov și Bruno și Fane și atunci vom forma un grup extrem de puternic. Întâlnirea cu Toto (nr. Andrei Șanta) a fost emoționantă. Întotdeauna este o plăcere să îl revăd, este ca un tată pentru mine și datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi”, a spus goalkeeper-ul Brașovului, Florin Iacob.

La antrenamentul de astăzi, antrenroul Mihai Stere a programat un joc test împotriva echipei de juniori a clubului. Stegarii mari s-au impus cu 4-0 (3-0) prin golurile marcate de Rusu în minutul 18 din penalty, Coman în minutele 35 și 39 și Ene în minutul 83. În prima repriză galben-negrii au jucat în formula: Iacob – Vagner, Istrofor, Marin, Vlad Munteanu – Livan (Roșu min. 25), Coman, Pană, Andor – Alupoaie – Rusu. În partea a doua Stere a trimis în teren următorul 11: Iacob (Căucă min. 60) – Cerlincă (Gruea min. 53), Istrofor (Idor min. 75), Georgescu, Vagner (Negotei min.70) – Buga, Roșu, Pană, H. Popa – Matei, Ene. Galben-negrii vor pleca vineri spre Arad, unde sâmbătă, de la ora 11.30 vor juca primul meci oficial din 2016, împotriva formației UTA Bătrâna Doamnă Arad.

Comentarii

Ultimă oră